Welcome Back Log In Create Account

Oferte diverse

interesant
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
Da, clar ar fi interesant de vb sa facem o comanda de grup, mai ales ca suntem atatia la care se potriveste acelasi tipar, imi face cu ochiul un set de lemn(rotite maner levier etc), cat despre culori... sunt doar culori se pot face toate.
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
Mi-am exprimat doar o optiune personala. Daca nu se poate nu e o tragedie. Dar astept sa vad ce-mi raspunde si revin cu detalii.
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV

Reply
Ce incercam sa zic este ca: sigur  din lac/bait ce o fi poate sa faca orice nuanta, de altfel si eu am niste idei chiar fixe despre ce culori as vrea :))

Felicitari pentru descoperire!
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
Chiar eram si eu in cautari de asa ceva, discutam cu vreo 2 persoane de pe grupul de woodworking dar nu am nimic prea promitator.
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
Si eu as fi FOARTE interesat sa schimb toate plasticurile de pe Brewtus. Cred ca putem face un topic cu anuntul omului la Comanda grup? Liviu?
Rocket R60-V; Macap M7D; Kinu M47

Reply
Faceti dom'le ce vreti, nu trebuie aprobare  :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Revin cu o informatie noua. Mi se parea ca seamana cu manerele pe care a vrut sa le faca Beantec candva Smile Zice Cosmin ca poza este exact cu manerele mostra pe care le-a refuzat si le-a trimis inapoi. Cica lacul a fost de slaba calitate, lipicios si s-a dizolvat in contact cu detergentul de backflush. Mai zice Beantec ca a trimis niste mostre omului, cu formatul celor din poza dar facute bine (din care are si bogdan_geor acum), din lemn tare, bine uscat, dar a primit sample de lucru de la om din lemn "moale" de fag sau papura, cu problemele de mai sus.  Recomandarea lui ar fi sa nu se plateasca bani in avans si sa se testeze mai intai calitatea pe o singura comanda, ca sa nu se ia teapa de grup.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Am gasit pe cineva dispus sa faca la CNC manerele, din lemn de stejar. Din bait pe urma se poate da orice nuanta. Sau se pot lua si alte esente exotice, de exemplu de-aici: https://www.dictum.com/en/
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
Pentru bucati de lemn il puteti contacta cu incredere de Dl Sorescu de la http://www.finetools.ro/knifemaking/lemn

tot pt lemn cautati pe facebook George Musea

Reply
Ce e pe finetools la vanzare sunt cam mici pentru rotitele de la steam/apa. Pentru manere de pf/tamper ar merge in schimb.

Reply
Priza inteligenta TP-Link HS100 e acum la un pret bun pe emag :

https://www.emag.ro/priza-inteligenta-wi...DBYS02BBM/
Vibiemme Domobar + PID Rex-C100, San Marco SM92, Tamper 58mm, sita dus IMS Competizione, latiera JoeFrex 590ml + 350ml

Reply
E mai bun Tp -Link HS110 (114 lei) ca are si optiunea de " Monitorizarea Energiei - Analizează istoricul si consumul de energie în timp real"
http://www.cel.ro/prize-inteligente/priz...ce=price-r"
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV

Reply
Cantarul acesta incape oare pe tava Expobarului? Sau mai bine cel de 500g?

Cel de la Concept Art (caffea.ro) apare ca nu e in stoc.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF

Reply
@adif am ceva similar, banuiesc ca sunt aceleasi dimensiuni. Incape la limita, posibil sa se mai stropeasca partea din spate. Eu personal nu as folosi, avand in vedere ca nu e waterproof.

[Image: lg5s8Dp.jpg]

Reply
Mda, asa ma gandeam si eu.
La 500g preferam Concept Art-ul, dar daca nu e in stoc il astept degeaba.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60

Reply
S-ar putea sa fie, trebuie intrebat, caci am patit eu asa la un accesoriu pt un prieten, cand de fapt era. Mi se pare ca ceva in softul site-ului nu se sincronizeaza..

Reply
Oricum pare cam aceeasi chinezarie re-branduita, atunci e cam mare pretul atunci.

Reply
Da. Uite o varianta aici dc esti dispus sa astepti si sa pierzi putin timp la vama posta. Dc era dublu la pret as fi zis ca ar fi compensat timpul pierdut, dar cand deja are un pret de 4 ori mai mare...

Reply
Lyvyoo , stiu ca este posibil sa fie in stoc. Si eu am comandat niste latiere care nu apareau pe site, dar erau. Chiar am luat una inscriptionata crezand ca nu au simpla. Dar pe cine sa intreb acum? Pana luni nu am de unde sa stiu si mai voiam sa mai comand cateva accesorii de BF. Inclusiv un portafiltru fara fund, dar se pare ca nu e niciunul bun pentru Expobar. :(

Reply
BF e pana duminica viitoare pt espressomani [emoji3]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Smile  Moamaaa, si cat de mare scrieeee!!! Ce bine ar fi fost daca citeam incepand cu inceputul... Wink

Reply
Stiu ca era cineva pe forum care cauta rasnita cu cutite mari si avea in optiuni Ceado. Poate vede in timp util, el sau altcineva interesat, link-ul acesta de pe espressoperfetto.de cu Ceado E37s noua, negru mat, la 999 euro.

"Pentru livrările către Belgia, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Cipru, România, Suedia, Slovacia, Slovenia, Spania, Republica Cehă, Ungaria , Regatul Unit și Austria, percepem un tarif forfetar de 18,40 EUR pe comandă, indiferent de valoarea comenzii"

Reply
Izzo Alex Duetto 2010- 890eurio negociabil pe forumul german

Reply
Merita incercat, s-ar putea sa mai lase la pret, si atunci devine foarte tentanta:

https://www.ebay.co.uk/itm/Espresso-Coff...SwFbJZ3UXr

Reply
(27-11-2017, 19:45)Denis Wrote: Merita incercat, s-ar putea sa mai lase la pret, si atunci devine foarte tentanta:

https://www.ebay.co.uk/itm/Espresso-Coff...SwFbJZ3UXr

Merita din plin pretul si daca nu mai lasa nimic. Daca rasnita e buna, pretul e super - chiar suspect de mic as spune...
Doar ca e cam riscant cu persoanele fizice pe ebay, mai ales din italia
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
Si transportul e exagerat si poate e la 380v.

Reply
Transportul? adica vin neamurile acasa din Italia.

Reply
nici pusul la autocar din It nu-i moca si mai si fredonezi pe cineva la cap ca o receptioneze si sa mearga la autocar (uneori niste km buni) ca sa faci economie de cativa euro...
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
Chiar si cu 85euro transport (+550 rasnita) tot mi se pare un pret super. Este mai putin de jumatate din pretul de nou. Ceea ce mi se pare riscant este ca nu stii ce primesti in pachet. Fiind de la o persoana fizica, cred ca e tare complicat sa iti recuperezi banii, daca rasnita nu e cum pare din poze
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)