Welcome Back Log In Create Account

Odysseyespresso OE-1

https://youtu.be/p3_pVCVoC34
Izzo Alex Duetto 3,La Pavoni Europicola, Bentwood v63, Nuova Simonelli MDJ+SSP, Felicita Arc

Reply
reddit: The machine features a PID controlled boiler with a dual thermocouple design that monitors both grouphead and boiler temperatures for optimal thermal stability. This unique lever can change between spring and direct configurations.
I've been following them a while and intend for a $800 price point. Pressure gauge and app for monitoring/tracking brew stats are add-ons. Pretty appealing and ambitious since I always like the La Pavoni but wanted a PID without having to learn how to DIY electronics.
I see this being perfect for people that use a Flair but want some automation of boiling water, like the control of a Decent, the experience of using a lever machine, and sometimes like milk dreams.

Reply
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid152859

Reply
Incep sa vina clipuri...

Ieri s-au trimis si email-uri la cei care s-au abonat pentru pre-order.
Informatiile cele mai importante ar fi 850$, 200 comenzi minim ca sa ii dea drumu, si un termen estimat, noiembrie.

Reply
Pre-Orders Wednesday 12PM MST

Adica deseara la 9.

Reply
A inceput cucerirea... increderii Smile

https://dailycoffeenews.com/2021/10/14/o...r-machine/

... espressor orfan, caut influencer :D

Reply
Quote:Ship date has been pushed back to April due to portafilter delays and apparently off the shelf portafilters won't work with it.

... dintr-un email trimis de constructor celor care au cotizat.
In aprilie deja se face anul, seamana povestea cu Arco Smile
Dar faptul ca nu l-a facut compatibil cu un PF standard... nu suna bine...

Reply
Primul articol despre ei, in locuri care conteaza...

https://www.coffeegeek.com/new-products/...the-argos/

Reply
Un articol scris se pare de cineva care habar nu are despre leviere
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne;   Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix;  V60 + Kinu m68.

Reply
Strugurii sunt acrii... :)

Reply
Nu prea cred. L-am citit și e scris foarte general, folosind informații cu care oricine putea scrie un articol, fără să fi tras vreodată un shot.

Reply
E un soi de advertorial, ce altceva trebuia sa scrie...

Reply
Pai putea scrie mai multe:

- strietman da e scump da nu dai banii doar pe un boiler de 350 ml.. in primu rand nu e boiler ca e deschis.. dai banii pe stabilitatea termica si shot volum mai mare ce iti permite sa faci multe profile.. inclusiv profile gen slayer

- spune ca profitec pro 800 e scump da sare peste faptul ca rapida si strega sunt mai ieftine ca profitec

- zice ca elektra se supraincalzese dupa un shot.. nu stiu ce sa zic.. elektra mea cu garnitura de teflon statea la temeratura optima ore intregi si dupa shoturi multiple

da espressorul este interesant mai ales pt publicul american.. dar EU cu transport si TVA nu mai e chiar asa ieftin.
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne;   Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix;  V60 + Kinu m68.

Reply
Stabilitatea termica intr-un grad si profile gen slayer am si eu la Flair, de 10x mai ieftin, asa ca...
Stabilitatea e testata personal, nu luata din review-uri...
Quote:...dar EU cu transport si TVA ...

Si invers e la fel... :) Pavoni e mai scump in US decat in EU...
Se si mira pe HB cineva... "de ce e mai bun Argos decat Pavoni, daca Pavoni e mai scump"... nu numai la noi educatia financiara e precara...

Reply
(03-02-2022, 12:29)Neuromancer Wrote: Pai putea scrie mai multe:

- strietman da e scump da nu dai banii doar pe un boiler de 350 ml.. in primu rand nu e boiler ca e deschis.. dai banii pe stabilitatea termica si shot volum mai mare ce iti permite sa faci multe profile.. inclusiv profile gen slayer

- spune ca profitec pro 800 e scump da sare peste faptul ca rapida si strega sunt mai ieftine ca profitec

- zice ca elektra se supraincalzese dupa un shot.. nu stiu ce sa zic.. elektra mea cu garnitura de teflon statea la temeratura optima ore intregi si dupa shoturi multiple

da espressorul este interesant mai ales pt publicul american.. dar EU cu transport si TVA nu mai e chiar asa ieftin.

Nu stiu de unde ai scos 350ml, cand pe site-ul aparatului e 600ml, nu ca ar conta...

Din start nu prea are rost sa compari aparate care produc si abur cu aparate care nu produc abur, aparate cu grup comercial vs aparate cu grup custom, aparate cu boilere inutil de mari vs aparate cu boilere suficient de mari etc.

Londinium, care e totusi de ceva timp pe piata, se screme la propriu, sa scoata o masina "accesibila" de cativa ani si nu reuseste. Eu zic ca ar trebui aplaudat un baiat din America, daca reuseste sa produca un aparat de la zero, in vremurile astea.

Reply
350 ml e scos din articol. 

Nu am zis ca odysey nu e interesant (daca nu as avea apartura pe care o am probabil l-as fi cumparat) dar articolul ala exagereaza si incearca sa vb despre leviere cand clar cel care l-a scris nu are legatura cu levierele

Renatoa, tu exagerezi cum faci deobicei. Am experinta si cu flair si strietman si nu se compara la gust.

Reply
Aiurea sa il pui intr-o comparatie cu 4 automate, era normal sa iasa number one...

https://www.youtube.com/watch?v=RwqklDku2UQ

Cand judeci masinile numai dupa gust, si te opresti la partea "de ce masina x cu aceasi cafea scoate alt gust decat masina y"... nu mai e nici o judecata, ramane doar o chestie "de gustibus".
Ceeace e cam periculos, pentru ca e cam greu sa argumentezi ca gustul x valoreaza $$$, iar alt gustul $$$$.

Reply
Este vreun membru espressoman care a cumpărat sau a făcut precomandă pentru Argos?
Strega. Elektra MCAL || Atom 75

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)