Welcome Back Log In Create Account

Nurri R-Type

Salutare si La Multi Ani!

Ma mai uitam pe forumuri aici si in strainatate de diverse recenzii si am dat de acest nou-ish espressor de la Nurri: Nurri R-Type.
https://www.nurri.coffee/portfolio-item/...r-type-sb/

L-a vazut cineva "mai umblat" prin lume? Ati mai citit de undeva despre el?
Are cineva Nurri din comunitate? Fie el Leva sau oricare altul`?

Am observat ca sunt si retaileri prin Europa de Vest care il vand in jurul a 2300-2500EUR:
https://www.stoll-espresso.de/espressoma...ShJF2JKkoc

Poti opta intre HX si DB din ce scrie pe site si promite incalzire rapida...

Arata promitator. Ca si design si amprenta, este superb (opinia mea).
Poate mai iese ceva anul ce vine despre el, pare destul de nou...
SBE BES875 // Timemore Sculptor 064s //
Hario V60 // 1Zpresso K-Max // Kingrinder K6

Reply
Nurri Leva are deja discutii.

Site-ul nurri la mine nu se deschide, asa ca nu pot comenta de Type-R.
Are o problema pe relatia Europa de Est...

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
am gasit un thread pe home-barista cu poze daca nu iti merge site-ul. Cineva a luat unul fara manometru si profilarea de care ziceau ei pe site ca poate fi optata:
https://www.home-barista.com/espresso-ma...94757.html

Nurri leva am vazut, e mare pt spatiul meu.

Reply
Deal breaker-ul e ca are pompa vibratoare.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
oh shit.... nu am vazut asta Confused

Reply
Sunt vibratoare si vibratoare, nu mai fiti asa incrancenati si pe detaliul asta...
Chiar ieri se discuta in alt topic de vibrator sexy... pardon, silent Tongue

Reply
Deși am înlocuit-o cu una identică tehnic, efectul placebo îmi spune că e mai ”silent” Smile. Deci?

[Image: paM9fOz.jpeg]
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.

Reply
Cea veche, de sus, are intrarea cu un cot la 90 grade, deci se produc turbulente in fluxul de apa.
Turbulente adica bolboroseala... se aduna la ce percepem drept zgomot...
Dar e posibil ca si articulatia vibratorului sa se fi uzat, cea noua o fi unsa mai bine la incheieturi...
Nu costa nimic sa iti instalezi pe smart un sound meter si sa ai o comparatie numerica, obiectiva.

Reply
Acum cam deraiem de la topic, cotul de la originală l-am mutat oricum pe cea nouă, așa este constructiv, să nu atingă furtunașul de alimentare carcasa.

(prin faza cu efectul placebo doar am vrut să subliniez că în lumea asta a cafelei, și aici pe forum, mulți se îndepărtează de dovezi tehnice și cad în plasa subiectivismului)
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.

Reply
Da, ai dreptate... la ce declaratii de dragoste patimasa erau la inceput fata de "nurii" masinii asteia, nu mai asculti ce zic rudele si prietenii, faci pasul, orbeste, si vezi mai tarziu cum e cu divortul Tongue

Reply
E simplu sa-ti confectionezi un banc de test si le compari inainte sa le montezi in espressor.
Ii atasezi un furtun siliconic care e cufundat intr-un recipient cu apa si vezi cum se comporta.

[Image: otbELusl.jpeg]

Pompele cu vibratii sunt ieftine si cred ca-ti permiti sa cumperi cateva modele.
Se discuta pe HB despre pompele astea EX5 de 48w cum ai tu, ca ar fi mai silentioase decat EP5, dar mie nu mi s-a parut ca ar fi asa. Am testat cateva pompe si pot sa iti spun fara dubii ca sunt diferente in ce priveste zgomotul pe care il produc.

Reply
E off topic dar legat de subiectul discutat, despre pompe cu vibratii.

Ai putea lua in considerare incorporarea unui dimmer, unul de calitate care sa aiba marcaje de putere. Se poate monta ca circuit extern, atasat la espressor printr-un simplu cablu.
Ar fi solutia cea mai buna pentru a reduce zgomotul pompei si ai posibilitatea de a controla presiunea de extractie.

Reply
Sau... o chestie de ultima ora, pentru cine vrea sa paseasca cu adevarat in mileniul in care pretindem ca ne aflam...

https://velofuso.com/store/p/gear-pump-upgrade-kit

...daca o luati pe firul apei in site ajungeti si masina care utilizeaza aceasta pompa... ceva SF, care bifeaza tot ce imi imaginam eu un design corect, actual...
Nu ma refer la design vizual, ci inginerie, constructie si principii de functionare.
Cine nu vrea sa auda de altceva decat de 58 ar fi mai bine sa nu intre acolo.

Reply
aproape semi portabila pt travel. Arata bine si vizual, super minimalist.

Reply
Nu prea... e mai curand un concept under the counter... firele alea doua duc la caramida sursa de curent, ceva genul cum are si flair, si la pompa de care vorbim, ambele necesitand un loc sub o tejghea mai curand decat intr-o valiza.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)