19-03-2016, 12:12
N-am fost suficient de subtil cu ghilimelele alea ? :P
Vrei sa deschida Liviu topic nou cu Che vs rest of the world ? :)
Vrei sa deschida Liviu topic nou cu Che vs rest of the world ? :)
|
Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu )
|
(19-03-2016, 11:05)renatoa Wrote: Mie nu mi-a s-a deplasat reglajul din loc pana acum niciodata, si l-as fi preferat asa decat sa stau sa desfac si sa string contra-piulitza...
Plus ca apreciez imens detasarea rapida a manerului prin extragerea din corp gratie o-ring-ului.
Desfacerea unei piulite pentru detasarea manerului aproape ca e deal break pentru mine :(
Ca aspect, bratul in sine acum arata "muncitoresc", batranesc, ca la Dienes anii 50... Cel prototip arata un pic mai B&O...
Restul sunt imbunatatiri binevenite: punctul de sprijin, cosul de colectare mai mare si cu element de frictiune - care se pare ca face un mic vid la extragere, din cate povestesti, efectul ar trebui sa fie mult atenuat daca scoti oblic ;)
La fel de binevenite sunt si toate elementele care sa duca la scadere costului, care si la 500 mi se pare prea ridicat, avem concurenta "Zeiss"cu cutite de 43mm la 300 lei, a nu se uita ;)
(20-03-2016, 01:57)Lyvyoo Wrote: decat sa mai asteptam inca nu se stie cat pentru nu se stie ce anume exact (cum a fost pana acum), eu zic ca mai bine sa-i incurajam sa lanseze ce au dus la capat in acest moment, adica ce se vede in poze, caci sunt foarte multi useri care si-ar dori o varianta manuala solida, de precizie si performante ridicate, dar la pret undeva intre hario/porlex si una electrica entry level, useri care cu siguranta nu ar da dublu pe o manuala si mai buna.
(20-03-2016, 01:57)Lyvyoo Wrote: ...eu zic ca mai bine sa-i incurajam sa lanseze ce au dus la capat in acest moment,
...
la pret undeva intre hario/porlex si una electrica entry level,
useri care cu siguranta nu ar da dublu pe o manuala si mai buna.
...
Quote:... dar mai ieftina ca o electrica entry, care cat sa fie... 350 Eur Ceado E5P ? [Image: biggrin.gif]
(17-06-2015, 08:42)trevct1976 Wrote:(17-06-2015, 07:17)Mihai L Wrote: ... Ai preferat sa dai banii pe o Bezzera in conditiile in care cu 10-15% din pret luai un Hario sau un Porlex.
Care "decat" rasnesc cafea. :P
.... Chinazarie italiana ca sa citez un coleg forumist. Marketing rules!
(20-03-2016, 00:36)Lyvyoo Wrote: ... ca si producator as prefera ca... radudani sa aprecieze contrapiulita ::)