05-10-2015, 11:23
Acu' am si eu toata rabdarea din lume. :)
Acasa: Lelit PL41TEM/Mazzer SJ//--//Expobar Brewtus IV/Niche Zero
Deplasare: Kinu M47/Flair Signature PRO
Deplasare: Kinu M47/Flair Signature PRO
|
Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu )
|
(05-10-2015, 15:34)Lyvyoo Wrote: 1 ...fabrica are niste milioane bune de rasnite vandute pana in ziua de azi ...
2 ...o nimica toata in comparatie cu cei 2015 ani trecuti in care nu s-a facut nimic :)
3 - in aprox. 3 saptamani vor veni si exemplarele de test pentru forumisti
...Dar cand cele 3 rasnite vor fi gata, ...
sau doar asa de patriotism ai face-o ? :P(06-10-2015, 08:33)RaduCarutasu Wrote: ...sa testez direct diferentele in ceasca generate de cele doua tipuri de macinaturi , produse cu cutite care au profile diferite si in conditii de tura?ii diferite .
(06-10-2015, 18:52)radudani Wrote: sunt convins ca asemenea comparatie va da rezultate semnificative, dat fiind experienta si calitatea echipamentelor implicate;
cu precizarea - necesara in acest context - ca si in cele mai bine si meticulos pregatite conditii de test (desigur blind test), rezultatele vor reflecta cel mult discernamantul si preferintele personale; care, in ciuda oricarui efort de obiectivizare, pot sa difere mult de preferintele altui coleg cu experienta,
(06-10-2015, 20:19)RaduCarutasu Wrote: Din cate pot observa interesul si asteptarile legate de acest proiect sun foarte mari !
Acestea sunt in stransa legatura cu performantele ridicate ale rasnitei/lor si un pret scazut , fiind fabricate in Romania .
(05-10-2015, 15:34)Lyvyoo Wrote: kum, cred ca din cauza rasnitei noi, ai exagerat cu doza de cofeina ::)
Chiar l-am sunat pe manager, sa-l intreb despre proiect si totul este in linie dreapta. Eu zic ca nu trebuie sa exageram cu nerabdarea aceasta si nici sa dam sfaturi de PR sau marketing. Doar ca idee, fabrica are niste milioane bune de rasnite vandute pana in ziua de azi, deci au experienta destula in vanzari de astfel de produse. Si ceilalti useri care au interactionat cu patronatul romano-german, probabil au observat ca sunt centrati pe ce inseamna tehnica, dezvoltare si perfectionare si mai putin pe vorbe dulci.
Trebuie sa intelegem ca:
- tot acest proiect inseamna lucrul la cea mai performanta rasnita manuala din lume la ora actuala, incluzand aici si Lido, Pharos, Versalab, Hg One. Cel putin asta se doreste si vom primi explicatii la vremea respectiva.
- constructia rasnitei se face si cu materiale din Germania, iar cand dezvoltatorul hotaraste finalizarea prototipului, se vor comanda cantitati mari din aceste materiale, deci trebuie sa se puna la punct cu toate ajustarile.
- intentia lor este sa scoata o rasnita foarte buna din prima, fara sa fie loc in perioada imediat urmatoare de Che 1, Che2, Che3...
- in conditiile in care Romania nu inseamna nimic in lume in materie de si cafea si espresso, primul astfel de proiect dezvoltat de la 0 nu poate aduce decat bucurie in inima unui espressoman roman. A, ca mai trec o luna sau doua in plus pana la lansare, e o nimica toata in comparatie cu cei 2015 ani trecuti in care nu s-a facut nimic :)
- faptul ca au intervenit pe forum sa isi prezinte proiectul este si o oportunitate pentru fabrica de a mai afla dorintele pasionatilor dar si o onoare pentru noi ca si comunitate ca vom cunoaste si analiza modelele indeaproape, primii, si vom avea si un pret preferential fata de restul Europei si lumii
- inainte de punerea in vanzare mai trebuie si inregistrate niste patente la nivel European si numai
- in aprox. 3 saptamani vor veni si exemplarele de test pentru forumisti
Cu aceste concluzii as vrea sa punem punct aici unor discutii sterile despre proiect. Nu ajuta pe nimeni sa numaram zilele pana la lansare sau sa facem strategii pentru altii, chiar daca s-a mai avansat in trecut de catre fabrica o data potentiala. Dar cand cele 3 rasnite vor fi gata, promit sa ma tin eu de capul lor ca sa le avem acasa in test, sa fac un interviu video cu inventatorul ca sa ne lamurim cu totii despre ce este vorba, sa ne intalnim mai multi pentru testare colectiva etc.