Welcome Back Log In Create Account

Niche Zero Midnight Black

Vand Niche Zero in stare excelenta. Am cumparat-o in 2020 si a fost folosita acasa pentru 2-3 cafele pe zi cu pauze de cateva luni.

O vand deoarece am renuntat la single dosing.

Vine insotita de accesoriile originale si ambalaj,
Pot preda personal in Ploiesti sau Bucuresti, sau trimite prin curier

Pret 3500ron.

Reply
Salut Alex,

Cum de il vinzi cu 3500 de lei si e folosit de 2 ani, iar pe siteul de la Niche unul nou cu livrare e 535 Lire (aprox un 3100);

In 2020 a fost mai scump? Am citit in regulamentul postarilor, unde este specificat ca sa nu vindem mai scump decat este unul nou, decat in cazuri exceptionale.

Multumesc,
Adrian
(06-01-2023, 12:19)alex368 Wrote: Vand Niche Zero in stare excelenta. Am cumparat-o in 2020 si a fost folosita acasa pentru 2-3 cafele pe zi cu pauze de cateva luni.

O vand deoarece am renuntat la single dosing.

Vine insotita de accesoriile originale si ambalaj,
Pot preda personal in Ploiesti sau Bucuresti, sau trimite prin curier

Pret 3500ron.
Essenza Modena | Sette 270
EX: Lelit PL41TEM 

Reply
pe langa pretul de achizitie ai de platit taxe + transport, ceea ce face ca rasnita sa coste aici  ~ 740 eur
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Ok, multumesc pentru informare. Nu stiam de partea de taxe daca se aplica sau nu :).

(10-01-2023, 12:22)RazvaNNN Wrote: pe langa pretul de achizitie ai de platit taxe + transport, ceea ce face ca rasnita sa coste aici  ~ 740 eur
Essenza Modena | Sette 270
EX: Lelit PL41TEM 

Reply
Da, asa este, Brexitul a complicat lucrurile, Am pus din greseala 3500 oricum si nu am mai putut edita. Pretul este de 3300 lei negociabil in limite rezonabile  Smile

Reply
Salutare, mai e valabil anuntul?
Vibiemme Domobar Super DIGITALE / Niche Zero

Reply
Se poate inchide, a ajuns la colegul Shoot2Kill pentru 3100de lei. Multumesc  Smile
Linea Micra/Libra

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)