Welcome Back Log In Create Account

Modificare - Teava de aburi Rancilio Silvia pe Gaggia

Va salut. O scurta intrebare...de unde pot sa iau online o sita Marzocco de 14 grame si un steam wand Rancilio pt Gaggia Classic?
Stiti site uri de unde trumit si in Romania cu preturi accesibile? Pe ebay nu prea merge treaba. Piesele ori sunt in UK ori SUA. Poate pot gasi ceva in EU. Astept cu interes cateva sfaturi. Multumesc anticipat.
May God be with us.

Reply
http://www.coffeehit.co.uk/la-marzocco-basket-14g
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Multumesc mult Liviu, totusi inca o intrebare daca se poate...www.piese-espressor din ce oras sunt? Pagina de contact de pe site nu merge si doream sa stiu daca sa comand prin posta sau daca pot merge la ei direct sa iau teava.

LE am rezolvat, am gasit in stanga nr. lor de telefon. Scuze de greseala.
May God be with us.

Reply
Sunt din Focsani...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Ai grija totusi ca aia nu pare a fi teava de silvia... Nu e neaparat un lucru rau, insa trebuie sa ai grija la dimensiunea tevii, sa nu fie prea lunga, altfel s-ar putea sa te trezesti intr-o situatie naspa...sa nu poti baga pitcherul sub teava decat daca ridici espressorul...mult...

Totodata vezi ca mai ai nevoie de niste piese pentru a folosi teava cu olandez de 3/8: un arc, doua garnituri si inca o piesa care sustine bila tevii...citeste bine topicul cu teava de silvia pe classic. Si daca nu gasesti toate informatiile necesare, mai cauta...sa nu dai banii degeaba.
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Reply
Mersi mult Nicu. Chiar am fost atent la cum se monteaza teava. Din ce am vazut eu, sper sa nu gresesc, trebuie doar sa rod putin capatul tevei, cel care in aparat, intrucat cel de silvia e prea lat in diametru. In rest mai am nevoie de acel tumburus de infiletare in partea de sus, in caz ca nu vine cu teava de silvia, il pot scoate pe cel de la Gaggia. Asa ar trebui sa fie ok.
May God be with us.

Reply
Cu placere. Tu vorbesti de teva de silvia v1/2, nu v3. Ai dreptate, pentru acea teava nu ai nevoie de prea multe. V3-ul iti ofera, totusi, putina miscare pe verticala precum si posibilitatea de a schimba varful, deoarece are un filet comun aparatelor profesionale (m10). Alege-o pe cea care ti se potriveste. Spor la treaba..
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Reply
Va salut.
As dori o confirmare ca la mag-pro.ro, teava de aburi de rancilio silva v1,v2 poarta denumirea : Teava de abur - steamer pentru masina de cafea Rancilio Silvia, L 130 mm, teava ø 6 mm, filet 1/4" - 529339, pret 79 lei cu TVA.
Doi, nu pricep daca la ei pot gasi o sita de calitate. Din cate imi dau seama ei au doar no name-uri?
Multumesc baieti.
May God be with us.

Reply
Am dat comanda la teava de aburi, linkul de mai sus este cel corect, respectiv steam wand ul este pentru Rancilio Silvia v1 si v2.
Mag pro nu comercializeaza decat site Gaggia. Comenzile se fac doar online dupa care veti primi un telefon de comfirmare
Intrebare, cine stie cat dureaza sa ajunga comanda de pe coffee hit cu cea mai ieftina varianta?
Multumesc.
May God be with us.

Reply
Pui niste poze cu teava inainte (kit-ul) de montare si dupa?
Si eu ma gandeam tot la v1,v2 si nu-mi era clar care e; iar v3 pare prea lung.
Ceado E5P, Brewtus. (Gaggia Classic, Lelit PL43MMI)

Reply
Pun doua poze cu teava luata de la mag pro, firma din Cluj.
Codul piesei este in una dintre poze, pentru a evita eventuale incurcaturi.
Inlocuirea a durat maxim 5 minute, iar performantele sunt pe masura.
Inaltimea tevii este exact cum trebuie, atentie, acesta fiind modelul pentru Rancilio Silvia V1 si V2.

May God be with us.

Reply
A necesitat ceva adaptari? S-a potrivit din prima piulita aia?
Ceado E5P, Brewtus. (Gaggia Classic, Lelit PL43MMI)

Reply
Nu necesita decat montare. Atentie, teava de Rancilio vine cu un oring de metal mic pe teava, pe care IL SCOTI. Daca il lasi, vei vedea ca nu vei reusi sa infiletezi piulita de Gaggia in grup.
May God be with us.

Reply
Sa intelwg ca v1 si v2 potrivesc pe GC fara reductii si alte chestii doar cu surubul original de pe Gaggia iar pt v3 trebuie facuta o reductie? Este mare diferenta intre v1,v2 si v3 la utilizare? Multumesc
Gaggia Classic, Tamper Motta, Milk Jug 0,35ml, rasnita Iberital Challange, teava abur Silvia V1, sita nepresurizata, cantar Dimond 0-200 gr, to be continued

Reply
(26-10-2014, 13:14)diabloviciu Wrote: Sa intelwg ca v1 si v2 potrivesc pe GC fara reductii si alte chestii doar cu surubul original de pe Gaggia iar pt v3 trebuie facuta o reductie? Este mare diferenta intre v1,v2 si v3 la utilizare? Multumesc

Salutare,

Sunt interesat si eu de un raspuns la intrebarea de mai sus. Recunosc, prefer v1/v2 pt simplul fapt ca e plug&play in timp ce montarea unei v3 e prea complicata pt mine.

Asadar, dpdv al rezultatului obtinut (crema de lapte), care e diferenta intre v1/v2 si v3? 

PS E vorba de un Gaggia Classic
Gaggia Classic + PID Espressuino + steam rancillio V3 + preaheating coil + sita dus IMS + manometru + OPV Bezzerra / Ascaso I-mini i1 / tamper ESPRO 58,4 mm

Reply
Intradevar pt v1 si v2 nu trebuie reductie. Pentru v3 e putin mai complicat de montat. Cat despre utilitate, eu ma gandesc direct la puterea de aburi a aparatului. Sunt de parere ca orice teava ai monta, rezultatele nu vor fi semnificativ mai bune intr un v1/v2 si v3. Puterea este limitata de boiler. Parerea mea.

PS sunt filme pe youtube cum sa montati si o teava v3. Nu este greu. Stima.
May God be with us.

Reply
Ori cat de usor ar fi de montat V3 tot mai usor este V1 siV2 si in plus daca aparatul este in garantie se revine mult mai usor la setarile originale, daca se strica si trebuie trimis in service
Ca sa ajung si la ce ne doare si daca ai V3 tot nu ai garantia ca va iesi crema fara cativa litri de lapte sacrificati
Gaggia Classic, Tamper Motta, Milk Jug 0,35ml, rasnita Iberital Challange, teava abur Silvia V1, sita nepresurizata, cantar Dimond 0-200 gr, to be continued

Reply
Multumesc pentru raspunsuri. Voi ramane la v1/v2.

Toate cele bune,
Gaggia Classic + PID Espressuino + steam rancillio V3 + preaheating coil + sita dus IMS + manometru + OPV Bezzerra / Ascaso I-mini i1 / tamper ESPRO 58,4 mm

Reply
Am montat teava de rancilio silvia.Ceva probleme sunt in sensul ca ,capatul tevii ce se introduce in espressor e o idee mai scurt fata de cel original al aparatului si este o idee mai gros.Acea piulita eu nu am gasit-o,in schimb este un oring de cauciuc in locul in care introduc teava.Am smirgheluit putin ,intra mult mai usor ,dar cand cand strang piulita se misca foarte greu stanga dreapta.Am probat aburul care iese foarte frumos dar lamuriti-ma ,e normal ca dupa cam 10 secunde sa fie apropae uscat si sa nu se mai vada acel jet fin?
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
Cred ca am rezolvat .Am mai tras cu o pila cosmetica peste acel capat (daca ma afla nevasta-mea ma pileste si ea ,desi dupa atatia ani sunt slabe spernte sa scoata ceva mai bun din mine!) si vad ca a intrat mai usor.Am vazut niste filmulete si intr-adevar dupa operatiunea mea, teava cadea usor(cu aparatul culcat ca in film) inainte de a fi stansa.Am strans-o bine ,fara sa fortez si acum poate fi miscata normal .Am probat si aburul iese cu presiune ,frumos.Cat poate fi folosit la frotare?Eun interval de timp limita impus de sigura si buna functionare a aparatului,sau se foloseste pana cand rezultatul din cana este cel asteptat?

Reply
Apropo stie cineva daca duza de v1 sau v2,aia clasica si foarte mica poate fi schimbata cu una mai mare?Adica in genul celei de pe v3?Exista vreun magazin care ar comecializa asa ceva?Asi vrea sa o schimb ,una mai alungita parca mi-ar fi mai utila.

Reply
Fiind prima mea postare pe forum, va salut si ma bucur sa ma alatur comunitatii!

Am cumparat de Black Friday anul trecut un Gaggia Classic de care sunt foarte multumit.

Acum, am ajuns la punctul de a schimba wand-ul Pannarello cu unul Rancilio. Am cumparat de pe linkul postat anterior de Liviu

Teava din link-ul dat de Lyvyoo...

..si surpriza. Tocmai am primit prin Fan Curier un cu totul alt wand. Contactandu-i aflu ca nici ei nu stiu exact ce wand au la vanzare si nici diferenta intre Rancilio v1&2 / v3 nu o cunosc (fiindca initial am crezut ca e un wand de Rancilio v3).

Dupa cateva minute de cautat pe net am gasit ca e de fapt un wand de La Spaziale, care dealtfel nici nu apare pe site.

Asadar, atentie la ce cumparati de pe piese-espressor.ro

Reply
Bun venit,

Vezi si piese-horeca.ro sau mag-pro.ro

Reply
Cu piese-espressor.ro am avut doar experiente urate. Nu recomand nimanui.
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic

Reply
(13-01-2015, 17:43)frankie Wrote: Acum, am ajuns la punctul de a schimba wand-ul Pannarello cu unul Rancilio. Am cumparat de pe linkul postat anterior de Liviu

(04-07-2014, 12:53)Lyvyoo Wrote: http://www.

Bun venit pe forum!
Teava din link-ul postat de Lyvyoo nu se potriveste. Are piulita de 3/8", iar Classicul are piulita de 1/4".
Ce ai comandat ai si primit. :(

@Lyvyoo te rog sterge link-urile catre teava de pe piese-espressor.
Nuova Simonelli Oscar; La Pavoni Europiccola (EN); Mazzer Super Jolly; M38
Behmor 2020SR

Reply
Am sters! Eu nu am dat-o ca sigura ci ca o propunere la un pret mai mic, gasit pe net. Trebuia sa-mi fi zis din timp ca stergeam mai repede, dar nici magazinul nu isi bate capul deloc.

Reply
Am o intrebare legata de teava V3 de Rancilio Silvia:
E cineva care a montat-o pe Gaggia dupa cea V2? Aduce plusuri fata de aceea?

Am vazut ca e destul de usoara montarea ei totusi, daca as avea-o pe cea originala as pune direct V3 cu siguranta insa nu mi-e clar deloc daca ar merita un uppgrade de la V2 sau mai bine o las asa.
Lelit PL81T+Niche Zero
Ex: Lelit PL62S, Mazzer Major; Gaggia Classic, Vario

Reply
Salutare tuturor! Sunt proaspatul posestor al unei Gaggia Classic, cu teava de Silvia v3. Am incercat sa curat expressorul, dar rezervorul de apa nu voia sa iasa deloc. A trebuit sa desfiletez teava de steam pentru a putea face operatiunea.

Voi cum rezolvati asta? E vreo metoda mai usoara de care nu stiu?

Reply
A fost montata cu piulita in interiorul carcasei sau a fost lasata afara?

Reply
nu stiu care e diferenta, dar banuiesc ca a fost lasata afara. cum imi pot da seama?

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)