Salut tuturor, am primit spre folosinta expressorul din imagine, despre care nu reusesc sa imi dau seama ce firma/model este. Apelez la veteranii de pe forum pentru identificare Ce nu se vede in poza sunt cele 2 portafiltre cu care a venit (simplu si dublu)
A doua chestie ar fi: merita tinut sau nu? Ideea e ca este destul de mare iar culoarea aia nu arata nicicum la mine in bucatarie, singurul avantaj e ca nu costa nimic...
Multumesc anticipat pentru idei si sfaturi!
... Pare un Wega Junior ... insa nu stiu ce model este ( ... exista o tablitza undeva in spatele grupului pe partea stanga , situata undeva deasupra manometrului ... trebuie sa scrie acolo ... )
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
(22-03-2018, 18:32)AWE Wrote: in pacate nu vad nicio tablita acolo sau in vreo alta parte
.. Trebuia sa fie una ( ... pe tavan , langa grup - privit de jos in sus ) ... in fine , dupa mine tot Wega este , posibil sa fie un ( ... Atlas nu pare ) , doar daca este ... Airy EPU ? ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
M-am mai uitat odata, sa fiu sigur, singura tablita e cea cu Cafe River, distribuitorul roman.
Oricum, e ceva de capul ei sau nu merita tinuta? Pare destul de solida, efectiv nu prea vad plastic deloc prin ea...
22-03-2018, 19:30 (Edited 22-03-2018, 19:40 by Levo.)
(22-03-2018, 19:14)AWE Wrote: merita tinuta?
... Da , ... de ce nu ? ... daca totul functioneaza ( valve , pompa , termostat etc. si nu sufla pe nicaieri abur , o clateala / spalare , facuta mai cu raspundere si merge incercat un shot - doua de proba ... ...
... Aici ma interesa pe mine ... ce scrie ...?
Cred ca totusi nu il voi tine, din mai multe motive: e mult prea mare (respectiv lung) pentru locul care ar fi dedicat espressorului din bucatarie si din pacate nu prea am alta varianta, estetic e complet aiurea - culoarea nu se potriveste absolut deloc cu restul bucatariei (arata efectiv psihedelic rosul ala).
Pana in final o sa optez pentru altceva, depinde care va fi bugetul in 1-2 luni. Voi deschide un topic dedicat pentru asta.
Oricum, multumesc pentru raspunsurile prompte si ma bucur ca am gasit aceasta comunitate! :)
23-03-2018, 09:34 (Edited 23-03-2018, 09:45 by lisimah.)
este evident un HX si cred ca dacă este curățat, este foarte bun. despre aspect sunt de părere ca este frumos ceea ce este util. sunt curios ce volum are rezervorul.
vezi de et. tehnica sub el.
Dalla Corte-super mini, Rancilio miss Lucy, Bezzera BZ99S, Gino Rossi CC45s, Ascaso I-steel1 ,Behmor2020SR, i-Roast2, dieckmann rostmeister, tamper cps/z evolution1.