Espressoman infocat
Deva
22-10-2025, 19:29
(Edited 22-10-2025, 20:04 by blondu.)
Repere ale Maxim's La Seine X - Măsurarea greutății în timp real pentru a controla raportul cafea-apă
- Pompe Ulka duble italiene pentru un debit stabil de 3-15 bar (10 mL/s+)
- Șase moduri de extracție (Standard/Avansat/Manual/Picurare)
- Senzorul IR fără contact oprește spumarea la temperatura țintă
- Niveluri duble de abur pentru perfecțiunea microspumei
- Oprirea automată previne supraîncălzirea laptelui
- Trei moduri de dozare (greutate/timp/manual) cu 8 setări de viteză
- Design conic al bavurilor și tehnologie antistatică pentru o măcinare uniformă
Iara imi vine sa vand sculele!
Din pacate am aflat ca e facut la comanda in china.
Un test!
*admin edit
#ECM Classika PID cu flow profil valve, #DF64 V S DLC
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Vezi, Liviu, daca nu ai lasat topicul celalalt sa existe, asa reclama cum era... ajungea sa il inchizi. ca sa nu se mai posteze in el...
Acum o sa ne trezim iar cu french can can de fiecare data cand vreun "revolutionar" il descopera... din nou...
Espressoman infocat
Deva
22-10-2025, 23:14
(Edited 22-10-2025, 23:18 by blondu.)
(22-10-2025, 22:14)renatoa Wrote: Vezi, Liviu, daca nu ai lasat topicul celalalt sa existe, asa reclama cum era... ajungea sa il inchizi. ca sa nu se mai posteze in el...
Acum o sa ne trezim iar cu french can can de fiecare data cand vreun "revolutionar" il descopera... din nou...
E ultima data cand incerc sa vin cu o "noutate" vad ca nu pot sa va scot din "manivela"
Eu la ora actuala vreau sa updatez ECM-ul meu cu o pompa rotativa si asta e reclama?
PS: la primul topic ce am scris in 2023 a fost confirmat in 2025.
Craiova
23-10-2025, 10:39
(Edited 23-10-2025, 10:41 by renatoa.)
Daca si asta e noutate... este tocmai pentru ca fostul topic de Maxim a fost sters, din motive de reclama.
Ai fi aflat acolo ce a inseamnat Maxim (de Paris), si implicit miscarea asta in piata.
Ce impact stii matale ca a avut scoala franceza in domeniul asta ?
French Press, doar cu numele, fiind de fapt o creatie italo-elvetiana... si ...
French Roast... adica, mai rau de atat doar un napolitan o poate arde...
Espressoman infocat
Bucuresti
23-10-2025, 10:52
(Edited 23-10-2025, 10:52 by andreicosd.)
@
renatoa, problema e că majoritatea postsrilor tale au un ton de superioritate si rautate in ele. daca nu e levier manual de pe alibaba sau staresso (care are un workflow destul de incomod), parca nu e ce trebuie pentru tine si oricine ar lauda altceva greseste. pare ca vrei sa arati ca stii tot despre orice si ca ceilalti iti sunt inferiori. poate doar eu vad asta in postările tale, desi nu cred, ca ti-au mai zis si altii cu alte ocazii. daca ai un sfat de dat pentru cineva, da-l cu drag sau nu-l mai da deloc.
Cafelat Robot, Elektra Micro Casa Leva, Lelit Anna PL41TEM, Staresso Mirage Pro Plus 2023
Timemore Sculptor 078S, Kinu M47 Simplicity
Espressoman Administrator
Bucuresti
Mai sunt si alte report-uri, e de preferat sa raspundem fara superioritate, asta am incurajat mereu, mai ales ca espressomanii in devenire sunt foarte diferititi in obiceiuri, lifestyle, preferinte etc.
Thread-ul initial a fost sters pentru reclama evidenta (userul avea pe pagina sa link de cumparare) dar am discutat in privat si i-am permis sa reposteze daca vrea, fara aer de reclama, e bine sa fie diversitate pe linie de aparatura, sa aleaga fiecare dupa analiza proprie. Am editat totusi prima postare, ca sa nu duca tot in zona initiala, lasand canalul de youtube al userului (mult succes pe mai departe) dar facand curat in link-uri si coerenta postarii. Adica initial incepea ca "acesta nu e un espressor chinezesc", apoi la final sa descoperim ca totusi este.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Deva
(23-10-2025, 16:22)Lyvyoo Wrote: Mai sunt si alte report-uri, e de preferat sa raspundem fara superioritate, asta am incurajat mereu, mai ales ca espressomanii in devenire sunt foarte diferititi in obiceiuri, lifestyle, preferinte etc.
Thread-ul initial a fost sters pentru reclama evidenta (userul avea pe pagina sa link de cumparare) dar am discutat in privat si i-am permis sa reposteze daca vrea, fara aer de reclama, e bine sa fie diversitate pe linie de aparatura, sa aleaga fiecare dupa analiza proprie. Am editat totusi prima postare, ca sa nu duca tot in zona initiala, lasand canalul de youtube al userului (mult succes pe mai departe) dar facand curat in link-uri si coerenta postarii. Adica initial incepea ca "acesta nu e un espressor chinezesc", apoi la final sa descoperim ca totusi este.
Ca orice om care descopera ceva nou sunt entuziasmat si ulterior descopar ca iar e un chinezism imi trece
Ma scuzati
Craiova
Prima oara cand vad un review marcat cu (P) ca sa se stie cum sta treaba...
Liviu, daca mai scriu odata ce e cu Maxim's in stergi din nou? Ca sa stiu daca ma mai obosesc...
Sau mai bine reactiveaza postarea de atunci, ca nu continea nimic ofensator.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Nu am avut nimic cu postarea ta, tot thread-ul a fost sters pe motive de publicitate explicita.
Iti dau in privat continutul postarii si o poti rescrie, nu o mai pot transfera.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Craiova
15-12-2025, 17:13
(Edited 15-12-2025, 17:17 by renatoa.)
Vad ca s-a trecut la publicitate top level la aceasta masina, asa ca repostez cum sta treaba cu Maxim's , recuperat din topicul initial sters pe motive de publicitate excesiva
Ziceam atunci ca ...
Quote:...pentru cei sub o anumita varsta Maxim's nu inseamna nimic, in timp ce pentru cei mai batranei el a insemnat culmea rafinamentului interbelic.
Ma refer la intalnirea prin filme, pentru ca generatia celor care au avut cu adevarat ocazia sa calce pe acolo s-a cam dus...
https://en.wikipedia.org/wiki/Maxim%27s
Loviti de criza, baieti si-au dat seama ca ori se reinventeaza, ori...
Asa ca au inceput cu o retea de magazine de suveniruri gourmet, primul deschis in 2015 unde altundeva decat la Luvru...
https://www.maxims-shop.com/en/content/m...tores.html
.. iar mai nou s-au lansat si in cafea, nu se putea sa rateze valul... prezenta lor in bransa asta fiind la
https://www.maximsespresso.com/
Acum despre masina... e clar ca un factor importanta este pastrarea traditiei, sa fie plasata cu grija in linia designului traditional frantuzesc, carcasa masini si detaliile de lemn evocand elemente din Simca 9, un automobil frantuzesc al anilor '50, epoca de glorie Maxim's
Acum ar trebui sa fie clar cam care este targetul de piata... nu espresomanul mediu zic eu... asa ca detaliile tehnice nu stiu cat mai conteaza, sau daca face banii.
De care publicitate top level vorbeam ? Pai... noul rebel care il inlocuieste pe hoffman... cu un look nou la fiecare clip
Espressoman infocat
Bucuresti
Inainte sa arunci cu rahat urmareste clipul, sa fii informat macar. Nu doar ca nu îl promovează, ba chiar nu il recomanda si cam da cu el de pamant.
Cafelat Robot, Elektra Micro Casa Leva, Lelit Anna PL41TEM, Staresso Mirage Pro Plus 2023
Timemore Sculptor 078S, Kinu M47 Simplicity
Espressoman infocat
Pitesti
(16-12-2025, 00:40)andreicosd Wrote: Inainte sa arunci cu rahat urmareste clipul, sa fii informat macar. Nu doar ca nu îl promovează, ba chiar nu il recomanda si cam da cu el de pamant.
Da, cam asa e, rasnita aia nu e deloc ce trebuie, parca tot espresorul e un exercitiu de marketing.
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU. Aeropress+Timemore C3