Hello There, Guest! Login Register

Masina de spalat rufe slim

Salut,

A venit timpul sa schimb mașină de spălat rufe, un Beko. Mă interesează o mașină de spălat rufe cât mai slim, de preferat 7kg+ și o adâncime totala de maxim 50cm (limitat de spațiul de la bloc, în ideea în care nu vreau s-o mai pun în bucătărie). Ceva recomandări? Voi ce folosiți?

Initial tindeam către Bosch, pana când am aflat ca cea mai slim a lor este de 56 cu tot cu usa... Mă uitam și la Haier, AEG care au un model de 49cm și LG. Alte recomandări de modele sau brand-uri fiabile?

Multumesc ^^
La Pavoni Stradivari Gran Romantica | Kinu M47 Phoenix | Eureka Mignon XL

Reply
eu am asta: https://www.emag.ro/masina-de-spalat-ruf...DZJJ5CBBM/

nimic de reprosat
Lelit MaraX | DF64 | Timemore Black Mirror 
Past: Lelit PL81T Grace

Reply
Salut, si eu iti recomand tot LG, are motorul pe tambur, spala foarte bine, nu trepideaza cand stoarce si e foarte silentioasa. 
​​​​​​O am de aproape 10 ani si functioneaza impecabil.

Reply
+1 pentru LG si eu. Cred ca am la fel ca RazvaNNN. Spala super bine, nu pleaca de pe loc cum pleca fostul Beko si poti sa ii mai adaugi programe prin NFC daca nu iti ajung cele 10 pe care le are. Am bagat un program de 17 minute, intr-o ora termin de spalat tot Smile)
Lelit PL81T Grace | Eureka Mignon Specialita | Aeropress | Hario Mini Slim

Reply
Am și eu un lg de 10 ani Smile. Sunt momente când nu reușește sa centreze încărcătură pt stoarcere.. Oare sa fie de la poziția mașinii pe gresie? Nu e centrata bine?. La cearșafuri mari am observat.
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
Florin, teoretic masina LG are o functie de centrare a rufelor, misca cam un minut, cuva inainte si inapoi pana se echilibreaza, daca nu reuseste, se opreste si afiseaza eroare.
Daca totusi se misca incearca sa o asezi din reglajele picioarelor. Uneori o usoara trepidatie e normala, dar nu trebuie sa plece la plimbare prin casa.

Reply
Ms, o sa încerc sa mai umblu la piciorușe. Nu am modelul in care se afișează o eroare în rest sunt super mulțumit de mașină. Smile

Reply
Ar fi bine sa se rezolve problema centrarii, prin reglarea la boloboc a masinii. Din pacate nu cred sa reusesti mare lucru. Aceeasi problema o am cu un Samsung, dotat cu tot felul de facilitati, in schimb sunt momente in care nu reuseste centrarea rufelor si da eroare. Sotia mea este exasperata. A chemat si tehnicianul de la reprezentanta dar nu s-a rezolvat nimic. In schimb, la o alta locatie am luat cel mai ieftin Bosch, am dat 1000 lei si nu a facut niciodata probleme de acest gen. Tocmai vroiam sa va intreb, daca voi nu aveti problema asta. Este o problema a plăcii electronice si a modului in care sunt gandite sistemele de siguranta si erorile.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R

Reply
De asta ma gândeam chiar la un miele sh pe curea, are maica mea și rupe...

Reply
Datorita acestui “defect” de conceptie, nu mai am curaj sa fac nicio recomandare, desi in rest masina merge perfect iar sotia trebuie uneori sa le stoarca manual !?
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R

Reply
Am aceeași problemă cu un Samung midrange.

La mine este o problemă de tambur mare în diametru dar foarte îngust (mașină slim). Ca atare rufele mai groase (prosoape de bumbac, mostly) nu se distribuie corect și descentrează tamburul. Soluția la mine este să aștept un pic să se scurgă rufele apoi să le redistribui în tambur. Nu a fost niciodată nevoie să le storc manual.
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
La mine ori e masina foarte buna ori nu stiu eu sa spal, ca nu am avut probleme cu descentarea Smile). Am folosit si program care cantareste rufele si apoi estimeaza timpul de spalare, probabil ca atunci se si centreaza, asta pentru prosoape si lenjerie. Cel mai mult folosesc programul scurt de 30 de min si nu am probleme cu ea, nu pleaca, nu troncane, nu boncane Smile
Lelit PL81T Grace | Eureka Mignon Specialita | Aeropress | Hario Mini Slim

Reply
Eu patesc cu un cearșaf de bumbac mărișor și cam grelut.

Reply
(15-11-2021, 22:16)adiphunk Wrote: Salut,

A venit timpul sa schimb mașină de spălat rufe, un Beko. Mă interesează o mașină de spălat rufe cât mai slim, de preferat 7kg+ și o adâncime totala de maxim 50cm (limitat de spațiul de la bloc, în ideea în care nu vreau s-o mai pun în bucătărie). Ceva recomandări? Voi ce folosiți?

Initial tindeam către Bosch, pana când am aflat ca cea mai slim a lor este de 56 cu tot cu usa... Mă uitam și la Haier, AEG care au un model de 49cm și LG. Alte recomandări de modele sau brand-uri fiabile?

Multumesc ^^

Am fost în vara anului trecut în aceeași situație. Am luat pînă la urmă AEG din seria 8000. Poate merită să arunci un ochi. E puțin de zgomotoasă la stoarcere, povestea cu oprirea tamburului cu gura deasupra, să nu-l rotești tu, e de marketing, dar în rest funcționează fără reproș și nu are problema cu centrarea rufelor. La vremea aia ofereau și garanție de 7 ani prin înscrierea pe site-ul lor.
Kinu M47, ROK, Expobar Brewtus IV-R

Reply
Mersi frumos de pareri. In paralele m-am mai interesat si eu, am fost prin magazine cu ruleta dupa mine sa masor (pentru ca ce scrie la specificatiile produselor, n-are nicio treaba) si am ajuns cam la aceeasi concluzie de aici, un LG. 
https://www.emag.ro/masina-de-spalat-rufe-slim-lg-f2wn6s7s1-1200-rpm-7-kg-clasa-e-clasificare-energetica-veche-clasa-a-138802/pd/DQVP5GBBM/

Reply
Asta pare a fi la fel, difera pretul. E-mag nu mai e demult un magazin ieftin. 
https://altex.ro/masina-spalat-rufe-fron...2WN2S7S4E/

Reply
Nici nu insinuam ca ar fi cel mai ieftin. Era doar un link de referinta catre modelul ales, pentru care inca incerc sa aflu care este diferenta dintre coduri fiind vreo 3-4 modele cu specificatii identice, dar coduri si preturi diferite.

Reply
Cred ca au coduri diferite la cererea comerciantului, in fapt fiind acelasi produs. De asta poate Altex sa afirme ca "Daca gasesti mai ieftin...", pentru ca acel cod e doar la Altex. Poate gasesti mai ieftin in alta parte, dar cu alt cod.

Reply
Haha, buna asta. 
Altex: "Buna ziua, LG? Suntem Altex din Romania, ne branduiti si noua o masina de spalat ''Altex special edition'' doar pt noi?"
LG (o corporatie de sute de miliarde de EUR): "We got you fam, say no more"
Total plauzibil /s

Sunt evident 2 modele diferite...

Reply
@zmolk,nu cred ca vei gasi codurile de la Altex la alt comerciant din Romania.

Reply
Serios?
https://www.emag.ro/masina-de-spalat-ruf...D72Q1DMBM/

Ce vrei tu sa zici de fapt, este ca Altex au, in multe cazuri, canale de aprovizionare sa zicem dubioase, si aduc modele neoficiale pt piata de la noi.

Reply
Ai dreptate.

Reply
Nu a observat nimeni ca de cateva zile, de cand au bagat buy back-ul de 150 lei, probabil ca fezandare pentru rabla din decembrie... preturile au sarit in aer cat sa acopere doua buy-back-uri ?

Caz concret, urmaresc o masina de 1500 lei, acum e 1800, din care se miluiesc sa imi scada 150... mare pomana isi fac...

Reply
Cei de la Electrolux au masini de spalat slim. Am si eu una de vreo 5 ani, foarte multumit de ea.
DeLonghi Dedica EC 680.BK, Graef CM 800, Hario mini.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)