Hello There, Guest! Login Register


Manufaktura by Don Cafe

#1
Hello,

A fost cineva la Manufaktura in Mega Mall? Merita sa bat drumul pana acolo? Au o poveste frumoasa, daca nu i-ar trage in jos alaturarea de Don Cafe.

http://manufakturacafe.ro/
https://www.facebook.com/ManufakturabyDoncafe/
Lelit 41 TEM + Baratza Sette 270W

 
 
Reply
#2
Eu unul am fost de multe ori. Din punct de vedere echipamente totul este la superlativ Black Eagle-uri, Adonis-uri si Mythos-uri cate vrei. Metode alternative au destule (Aeropress, V60 si Syphon). Baristii sunt buni, lucreaza chiar un fost campion national la ei. Au vreo patru sau cinci single origin-uri bunicele prajite de ei iar de curand am auzit ca au inceput o colaborare cu Alex Niculae dublu campionul nostru national la prajire. Cu siguranta trebuie sa incerci !
 
Reply
#3
(16-12-2015, 13:34)eugenm Wrote: Eu unul am fost de multe ori. Din punct de vedere echipamente totul este la superlativ Black Eagle-uri, Adonis-uri si Mythos-uri cate vrei. Metode alternative au destule (Aeropress, V60 si Syphon). Baristii sunt buni, lucreaza chiar un fost campion national la ei. Au vreo patru sau cinci single origin-uri bunicele prajite de ei iar de curand am auzit ca au inceput o colaborare cu Alex Niculae dublu campionul nostru national la prajire. Cu siguranta trebuie sa incerci !

Si ce preturi au, ca nu am gasit pe nicaieri.
Am vazut ca iti poti configura inclusiv gradul de prajire la ei?
Lelit 41 TEM + Baratza Sette 270W

 
 
Reply
#4
Doua vorbe si aici


Eu pas inainte fata de Starbuks, dar mai au mult pana departe...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#5
(16-12-2015, 19:53)luc1979 Wrote: Am vazut ca iti poti configura inclusiv gradul de prajire la ei?

Nu cunosc deoarece nu mi-am pus problema sa cumpar cafea prajita de ei, asa cum spunea Liviu, mai au multi pasi de parcurs. Dar conceptul este foarte OK, baristii sunt implicati iar cafeaua este un pas inainte comparativ cu cea de larg consum.
 
Reply
#6
Nu poti personaliza gradul d eprajire dar iti poti crea propriul blend din originile disponibile. Cafeaua vine printr-un sistem "steampunk" format din tevi pana la cantar, de pe touch screen selectezi ce origini si ce cantitati doresti si din cate imi amintesc poti selecta si gradul de rasnire. Imi place designul interior si mi-au placut cescutele de un alb laptos. In aparatura a fost investita o suma impresionanta d ebani. Nu vezi oriunde 10 Mythos One si 2 espressoare Black Eagle spate in spate...
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II
 
 
Reply
#7
(16-12-2015, 13:01)luc1979 Wrote: Hello,

A fost cineva la Manufaktura in Mega Mall? Merita sa bat drumul pana acolo? Au o poveste frumoasa, daca nu i-ar trage in jos alaturarea de Don Cafe.

http://manufakturacafe.ro/
https://www.facebook.com/ManufakturabyDoncafe/
Am fost nu e nimic iesit din comun,doar un design dragut
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)