Hello There, Guest! Login Register


Lelit anita 042 temd sau breville barista?

#1
Buna, as dori o parere despre aceste doua aparate lelit 042 temd sau breville barista care ar fi mai ok?
 
Reply
#2
Bună
In primul rând, e recomand sa nu fie cu râșniță încorporată. 
Lelit am avut si eu inițial si am fost foarte mulțumit, l-am folosit 3 ani cu plăcere.
Bezzera Unica PID | CS Flow controller | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST
 
Reply
#3
La banii aia (2900 lei) trebuie sa ceri boiler de la un espressor, neaparat, alaturi de PID
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30 
 
Reply
#4
Eu am avut lelit 42temd și am fost mulțumit de el, cu toate că rasnita era încorporată.
Breville aduce mai mult cu aparatele automate.
Cele 2 aparate sunt asemănătoare doar în ceea ce privește prețul.
Crem One 2B VP PID WTN, Bentwood Vertical 63, Fiorenzato AllGround, Kinu M47 Phoenix, Felicita Arc, IMS. Anterior: Lelit PL042TEMD
 
Reply
#5
Breville e posibil să facă o cafea bună, prin alte țări este un aparat popular, însă din ce m-am documentat eu de curiozitate cele mai bune rezultate tot cu o râșniță dedicată și capabilă espresso le oferă. În aceste condiții la preț de listă în România nu pare să fie cine știe ce deal, sunt alte variante mai nimerite probabil.
Lelit Anna, William
 
Reply
#6
am folosit un sage barista ca primul meu espressor manual. si am invatat multe in perioada aia. sincer mi se pare o varianta buna de inceput daca il prinzi pe la 400-450E. exista ceva grupuri dedicate pe facebook unde se posteaza des ofertele cele mai bune de pret disponibile.
Bellezza Bellona
Comandante / E65s
 
 
Reply
#7
Multumesc pentru sfaturi, am cumparat aparatul lelit acum incerc sa ma descurc cu el. Inainte am folosit studio casa era foarte simplu la fel si cafeaua
 
Reply
#8
Pentru categoria asta de aparate cu rasnita integrata, mai sunt alte recomandari de buget in afara de Lelit 42 temd? Mentionez ca o sa il folosesc in majoritatea timpului cu un Kinu 38 pe care il am de ceva ani si rasnita integrata o sa fie pentru alte persoane.
Cam care ar fi problemele de fiabilitate care pot aparea si cate e de usor de gasit service? (ma gandesc sa iau ceva second hand)
 
Reply
#9
Exceptand renumita roata dintata de la rasnita, careia i se tocesc dintii (de la efort si varsta), mai poate picura wandul de steam (dar nu e grav) si la afisajul de la PID mai mor de la caldura unele leduri care afiseaza cifrele. Restul : garnituri, pompa etc se gasesc si se pot schimba de proprietar. Service este in Bucuresti.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)