Hello There, Guest! Login Register

Lelit VIP PL81T

Vand espresorul din titlu. A fost achizitionat de pe forum in 2019. Folosit pentru 1 espresso pe zi sau 1 capucino. Alimentat doar cu Bucovina sau prin filtru Lelit.
Decalcifiat o data pe an cu Puly Descaler.
Intretinere periodica (lunara) cu Puly Milk si Puly Caff. Presiune redusa la 9 bari, parametri incalzire modificati (Kp, Kd).

Se vinde cu accesorii: Puck screen, inel dozare, portafiltru original+naked, site IMS, dubla, simpla, blind, shower screen IMS,original, nivelator, tamper.

Prefer predare personala in Cluj.
Pret 1850 lei

[Image: 7MykQk5.jpg][Image: DMyJpYp.jpg][Image: xOsbDdt.jpg][Image: 6UTIRwC.jpg]

[Image: vfHyQUt.jpg]

Reply
Accesoriile nu se vand separat.

Reply
(03-02-2023, 22:41)kosmy Wrote: Vand espresorul din titlu. A fost achizitionat de pe forum in 2019. Folosit pentru 1 espresso pe zi sau 1 capucino. Alimentat doar cu Bucovina sau prin filtru Lelit.
Decalcifiat o data pe an cu Puly Descaler.
Intretinere periodica (lunara) cu Puly Milk si Puly Caff. Presiune redusa la 9 bari, parametri incalzire modificati (Kp, Kd).

Se vinde cu accesorii: Puck screen, inel dozare, portafiltru original+naked, site IMS, dubla, simpla, blind, shower screen IMS,original, nivelator, tamper.

Prefer predare personala in Cluj.
Pret 1850 lei

[Image: 7MykQk5.jpg][Image: DMyJpYp.jpg][Image: xOsbDdt.jpg][Image: 6UTIRwC.jpg]

[Image: vfHyQUt.jpg]

Sunt eu interesat, nu-mi merge PM, ti-am trimis mail.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)