Hello There, Guest! Login Register


Lelit PL81T, tamper 57mm, inel Tidaka, distribution tool

#1
Vand Lelit PL81T, achizitonat in oct 2016 prin formularul de pe forum, in garantie pana in oct 2018, la pretul de 1900 RON. Bineinteles, include portafiltru, sita single, dubla si pt cialde.

Vand si:

- tamper Lelit 57mm - 100 ron
- inel dozare/distributie Tidaka 57mm - 100 RON
- Tidaka distribution tool - 50 RON ("furculita" pt wdt)
- Sita Ascaso compatibila Lelit - 30 RON

Espressorul a fost folosit cu Bucovina plus filtru Lelit (in rezervorul de apa), dupa care cu apa filtrata si cu schimb de filtru Lelit in rezervor (pt 70 de litri). Backflush cu Puly Caff de 2 ori din octombrie, backflush saptamanal doar cu apa. Nu am facut nicio decalcifiere, nici nu cred ca va fi necesar. De cand nu l-am mai folosit (cam de doua saptamani), am facut o data la doua zile cate un flush de aprox 500 de ml, ca sa nu stea apa prea mult in boiler. Si un shot, ocazional.

Evident, functioneaza si nu are urme de uzura. Il dau pentru ca, de cand am luat un Pavoni sh, il folosesc destul de rar.

Despre pret, reducerea e destul de mare fata de "nou", nu reflecta vreun defect, insa atat l-am evaluat, comparativ cu un PL41TEM nou. In acelasi timp, desi imi dau seama ca nici chilipir nu e, nu pot sa cobor mai jos pretul.

Espressorul si tamper-ul au fost vandute, maine pe pun pe curier, pret 1900 espressorul, 100 tamperul, sita Ascaso bonus.

Inelul Tidaka si furculita sunt rezervate pentru un user.


Attached Files Thumbnail(s)
       
 
#2
Daca se elibereaza furculita de distributie o iau eu
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig K30 Vario, Kinu M47
 
#3
Espressorul a ajuns cu bine la cumparator, la fel si restul ustensilelor, au fost vandute la pretul din anunt. Mai putin sita Ascaso, care am oferit-o cumparatorului espressor-ului, gratis.

Multumesc pentru gazduirea anuntului, se poate inchide!
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)