Espressoman infocat
Bucuresti
23-02-2015, 17:54
(23-02-2015, 00:26)Lyvyoo Wrote: Ce-ai luat, varule? :) Cum merge?
:D
Salut Liviu,
Mihai poate fi mandru de mine. Am luat PL62T (vezi in semnatura configuratia de "scule" actuala). Merge excelent - nivel de utilizare 2 - 3 shot-uri duble pe zi
Pana acum 2 saptamani am avut cafea de la Victoria Teas & Coffees (un magazinas excelent din Niagara-on-the-Lake), venita straight from Canada (trimisa de sora-mea):
Ethiopia Harrar (
http://www.victoriasteas.com/content/eth...rar-coffee) si Costa RicaTarrazu (
http://www.victoriasteas.com/content/cos...u-coffee); da acu' s-au terminat :@ si am ceva de pe la prajitoriile de la noi - tot etiopiana si tot Costa Rica - ca sa pot face o comparatie cat de cat fair...
Concluzia, apropos de piata locala (chiar daca prin asta voi calca pe multi pe bataturi): mai e mult pana departe... :(
Lelit PL62T, Mahlkonig Vario, Tamper dinamometric Concept Art, Baza tampare Concept Art 58,5mm, Lattiera profesionala Motta Europa 35cl
Espressoman infocat
tulcea
Nu dau sfaturi,mai ales acum cand dupa rele tratamente,am ramas fara scumpa mea draga lelit 43mmi(ce ipocrit pot sa fiu!-dupa ce am molestat-o cu bestialitate!),dar eu cel putin o sa le cam incerc pe toate,mai putin pe cele cu preturi de filon aurifer.
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.
Espressoman infocat
Bucuresti
(23-02-2015, 19:32)organon Wrote: Nu dau sfaturi,mai ales acum cand dupa rele tratamente,am ramas fara scumpa mea draga lelit 43mmi(ce ipocrit pot sa fiu!-dupa ce am molestat-o cu bestialitate!),dar eu cel putin o sa le cam incerc pe toate,mai putin pe cele cu preturi de filon aurifer.
Nu ma intelege gresit.

Sunt intr-adevar cam dezamagit de piata locala (comparativ cu altele, mai ales pe segmentul gourmet), da' asta nu inseamna ca nu o sa fac si eu acelasi lucru ca si ca tine.
Si stii de ce? Din doua motive:
1. Intotdeauna exista potentialul sa dai
si peste surprize placute
2. Toata povestea asta cu nivelul scazut al pietei locale poate fi privita
si dintr-o perspectiva optimista; are, cum zic anglo-saxonii, "a silver lining": nu poate decat sa fie mai bine! :D
Lelit PL62T, Mahlkonig Vario, Tamper dinamometric Concept Art, Baza tampare Concept Art 58,5mm, Lattiera profesionala Motta Europa 35cl
Espressoman Administrator
Bucuresti
Daca vreti ne mutam pe alt topic, dar sunt afirmatii grabite... Calitatea costa, iar despre pret se poate discuta pe
topicul recent deschis. Nu cred ca ati luat cafea
de specialitate de la Guido, Origo, Papajacques, HotSpot etc. etc. (sunt multe alte exemple) si ati gasit minusuri fata de ce se gaseste pe afara. Aveti increde si in prajitorii romani, selectati de fiecare dupa gust, caci din peste 20 sigur gasiti , mcaar 2 pe placul vostru.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper