17-01-2015, 22:31
Dupa ce acu' ceva timp am facut primul salt evolutiv
in materie de echipament, acum ma gandesc sa il fac pe al doilea: sa trec de la SB la HX... si ma tot agit incercand sa decid daca sa imi iau un Lelit 62T sau un Rocket Cellini Premium Plus V3.
Caracteristicile tehnice sunt/par similare - big surprise, huh :P - da' tare mi-as dori sa imi dea si mie niste hinturi cineva care s-a lovit de ambele; pros si cons pentru (inclusiv punctajul la partea artistica (aspect).
Din ce am haladuit eu, pe forum nu prea am vazut sa se vorbeasca despre espressoarele Rocket.
Pe net am vazut ceva recenzii bune depre Cellini Premium Plus V3, dar la fel si despre 62T, asa ca sunt... back to square one.
Deci, cine se inscrie la cuvant? :D

Caracteristicile tehnice sunt/par similare - big surprise, huh :P - da' tare mi-as dori sa imi dea si mie niste hinturi cineva care s-a lovit de ambele; pros si cons pentru (inclusiv punctajul la partea artistica (aspect).
Din ce am haladuit eu, pe forum nu prea am vazut sa se vorbeasca despre espressoarele Rocket.
Pe net am vazut ceva recenzii bune depre Cellini Premium Plus V3, dar la fel si despre 62T, asa ca sunt... back to square one.
Deci, cine se inscrie la cuvant? :D
Lelit PL62T, Mahlkonig Vario, Tamper dinamometric Concept Art, Baza tampare Concept Art 58,5mm, Lattiera profesionala Motta Europa 35cl