Espressoman fresh
CLUJ-NAPOCA
Salutare,
Am cumparat recent un Lelit PL42EMI pentru birou, varianta cu rasnita incorporata. Totul a functionat bine (3-4 saptamani) pana cand nu am mai reusit sa spumez laptele. Mai exact, aburul iese cu presiune foarte slaba. Mentionez ca i-am facut procesul de curatare de fiecare data dupa spumarea laptelui. De asemenea am si un 41TEM acasa de un an jumatate si nu ma avut probleme folosindu-l in acelasi regim.
Aveti ceva sugestii inainte sa incerc la garantie?
Espressoman infocat
Otopeni
S-a obturat cu “ceva” stutul de frotare sau robinetul chiar la iesire. Desfa cu o cheie de 21, piulita care leaga stutul de aparat si verifica daca fara stut iese abur puternic. Poate fi obturat chiar si la robinetul asamblat pe boiler.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.
Espressoman fresh
CLUJ-NAPOCA
(19-08-2021, 13:33)Dan_R Wrote: S-a obturat cu “ceva” stutul de frotare sau robinetul chiar la iesire. Desfa cu o cheie de 21, piulita care leaga stutul de aparat si verifica daca fara stut iese abur puternic. Poate fi obturat chiar si la robinetul asamblat pe boiler.
Problema este ca uneori merge, alteori nu. Daca nu merge, dezactivez functia de abur si o activez inapoi si dupa merge...
Espressoman infocat
Otopeni
31-08-2021, 10:10
(Edited 31-08-2021, 10:12 by Dan_R.)
In cazul in care, pur si simplu merge doar actionand intrerupatorul de pe o pozitie pe alta, este foarte posibil sa fie electrovalva cu trei cai. Nu trece intotdeauna pe pozitia corecta (se opreste intr-o pozitie intermediara). Posibil sa fie mizerie in ea, depusa in timp. Fa-i backflushuri cu detergent (insista de mai multe ori decat de obicei si pune un pic mai mult detergent specializat pentru backflush). Astept sa ne spui rezultatul.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.