Welcome Back Log In Create Account

Lelit PL41TEM si Rok presso

[Image: M52gFLH.jpg]Vand Lelitul pe care l-am cumparat in oct. 2015 prin formularul de pe forum.
L-am folosit aproape zilnic pt 2 shoturi. Decalcifiat, backflush regulat.
Anul trecut i-am schimbat pompa cu o ulka parca, operatiune facuta de colegul nickso care a si reglat presiunea la 9 bari. Urme foarte fine de folosire. Functioneaza perfect.
Vine pe langa sitele originale si cu o sita dubla Ascaso cumparata acum 1luna si o sita blind
Tamperul model dobro de 57,5 cu maner de lemn care se potriveste cu cosurile Lelit.
Ofer si un set de garnituri de grup pe care le-am luat acum vreun an....sa fie, dar nu a fost nevoie sa le folosesc
Pret 1600 ron
Tel 0729632328 predare personala in Bucuresti. Probe in Bragadiru, unde ofer cafele doritorilor.
ROK presso, cumparat tot prin forum in2017, folosit o saptamana in concediu. Este varianta rosie(grena mai degraba). Pun si cu el o poza cat de curand.
Pret: 490 ron

Cat mai lași din rokpresso? Trimite pe privat prețul te rog. Ms
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Up, 
Negociabil

[Image: 1h4APFa.jpg]

Up. Preturi noi
1500 lelit
450rok

Lelitul s-a dat userului @mariuSica
pret 1400 ron
Rok valabil

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)