Hello There, Guest! Login Register

Lelit PL 81 T

De vanzare :

- Espressor Lelit PL 81 T Grace ;
- bonus : o sita presurizata, inca o sita dubla Lelit si o sita blind, doua inele de dozare ( unul din aluminiu si altul din lemn de cires ), filtru de apa Lelit (sigilat).
Sunt primul proprietar, aparatul a fost cumparat de mine in luna mai 2019 de la importator si este in garantie, nu s-a umblat in interiorul lui niciodata.
A fost folosit doar cu apa plata Bucovina si Devin si intretinut periodic.
Are foarte, foarte putine shot-uri la activ. S-a preparat “din an in pasti”, ca sa folosesc o expresie plastica, cate un espresso ( sotia mea nu consuma cafea !), iar eu, preferand aparatele manuale, am utilizat si utilizez si in prezent Aram Espresso Maker.
Functioneaza impecabil, ca in prima zi. Nu are nicio zgaraietura si niciun defect (tehnic ori estetic).
Cumparatorul va primi si ceea ce mi-a mai livrat importatorul : portafiltru cu doua iesiri, cupa de masurare cafea, tamper plastic, site Lelit pentru 1 si 2 cesti, sita Lelit pentru capsule (paduri) de cafea din hartie, manualul de utilizare.
Poate fi livrat cu Fan Courier, in ambalajul sau original.
Motivul vanzarii : upgrade.
Pret de vanzare : 2050 lei.
Pot fi contactat prin PM.

[Image: sMpcn7k.jpg]
 ECM Classika Pid / Aram Espresso Maker / Mazzer Philos /  Kinu Titan / Acaia Lunar / Bravo Tools / Aram Ultimatum Tamper / Fellow Stagg EKG / DUOMO The Eight ||
      Past : Lelit PL81T / Lelit Mara X / Niche Zero ||

Interesat. Iti scriu mai tarziu PM

Sent from my iPhone using Tapatalk
Flair 58 Plus, Arco 2 in 1, Cafflano Kompresso, V60
Past: Lelit Mara X, Lelit PL41TEM, Kinu M47 Phoenix

Pentru userul @LizP. : Constat ca nu mai pot
sa-ti scriu in PM.
 ECM Classika Pid / Aram Espresso Maker / Mazzer Philos /  Kinu Titan / Acaia Lunar / Bravo Tools / Aram Ultimatum Tamper / Fellow Stagg EKG / DUOMO The Eight ||

Buna seara,

Interesat daca nu s-a dat. Am trimis PM.

Multumesc

Buna-dimineata,
  Espressorul a fost vandut in cadrul forumului nostru, la pretul cerut. 
  Multumesc pentru gazduire.
Se poate inchide.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)