Hello There, Guest! Login Register


Lelit Elizabeth PL92T

#1
https://www.amazon.it/Lelit-Elizabeth-PL...r_hp_atf_m


Salut espressomani, am văzut câteva bucăți de Lelit Elizabeth pe Amazon Italia la 555€ + 31€ livrarea? Credeți că se onorează comenzile? Au preț bun și la Pl91t Victoria. Tind sa cred că este o greșeala... Aseară erau 9 bucăți disponibile de Elizabeth, acum vad că mai sunt 6.

Lelit PL91T ->->-> Eureka Mignon XL
 
Reply
#2
Topicul de oferte chilipir este în altă parte, dar o așa pomană trebuie studiată.

Vânzătorul este un coafor, se vede în secțiunea de feedback că vând șampon foarte bun și balsam excelent. Poate lichidează echipamentele de la salon, nu mi-am dat seama dacă sunt noi sau nu. Au și PL91T la 425€.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979
 
Reply
#3
Apare ca și nou, am și un răspuns de la Amazon care a venit după ce am postat, întrebasem de seara. Totuși, nici eu nu știu ce să zic... Too good to be true. [Image: 584903b0755074ff48343b2bfacd1aa1.jpg][Image: 9fd7e8d4d0e837187d6a6d21899b120a.jpg]

Lelit PL91T ->->-> Eureka Mignon XL
 
Reply
#4
Am dat eu telefon direct la Corrado Equipe Hairdressers, si evident ca nu vorbea nimeni engleza pe acolo. Din ce am putut intelege, ei nu au detalii despre espresoarele Lelit. Probabil au mai primit 100 de telefoane in ultima vreme. Daca stie cineva italiana, poate le poate da un telefon. As fi si eu interesant de un Elizabeth.
 
Reply
#5
*cu un puternic accent american* BUONGIORNO! Big Grin
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic
 
Reply
#6
Probabil este ceva scam, oferta este clar "incredibila" așa că se poate închide dacă se dorește.

Lelit PL92T ->->-> Eureka Mignon XL
 
Reply
#7
Pe partea cealalta, vad review-uri in germana, diferite, despre Lelit Elizabeth, cumparate anterior. Si ma mai gandeam ca Amazon ofera return policy, daca nu iti place produsul. Adica ma gandesc ca te prinzi cand il scoti din cutie si il pui in functiune daca e ceva dubios. 

Sidenote: Intr-adevar, aproape toate comentariile vorbeau despre "tehnicile de a face cafea" in general, nu despre ceea ce au cumparat ei. Asta da, e usor dubios.
 
Reply
#8
Am comandat eu si in cateva minute s-a anulat comanda si produsul este din nou 1300 eur Smile)
 
Reply
#9
Acum apare ca fiind vândut de către Amazon produsul, de unde și prețul mare.
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic
 
Reply
#10
Wink 
(26-01-2022, 11:09)TVTVTV Wrote: *cu un puternic accent american* BUONGIORNO! Big Grin

https://c.tenor.com/Ij7YVYeeFwIAAAAC/bonjour-party.gif
 
Reply
#11
Am sunat și eu pe 25 ian la vânzător și mi-a luat ceva sa inteleg la ce se referea cand tot repeta "acier", adică "hacker". Eu am urmărit toate produsele listatle și am văzut ca avea foarte multe produse scumpe şi cu reducere de 50%. Am raportat instantaneu situatia la Amazon, dar aparent a durat ceva sa se remedieze. Am mai pățit și pe Amazon.es situatia asta. 

 Tip: pe Amazon.de încă sunt preturi bunicele, dar shippingul este 40eur, însă dacă ai un prieten în Germania, livrarea până la el este gratuită, iar cu DHL pana in romania te mai costa 20eur, în limita a 20kg.

https://www.dhl.de/de/privatkunden/paket...enien.html

Succes la achiziție!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)