26-02-2019, 17:43
Cum “ boala “ asta cu up grade la espressor e contagioasa si greu de stapanit, uite ca a ajuns si la mine . Dupa multe ore de citit si cautat m am oprit la 2 aparate ce mi plac ...Lelit pl 162 t Bianca si Bezzera Matrix DE ( bezzera grup) . In momentul de fata, am un Pl 62 t cu mici imbunatatiri ( pulsor, sita dush ims , termometru Eric) de care sunt destul de multumit, impreuna cu o rasnita honne, face treaba destul de buna . ( imi place ideea de apa proaspata in espresor, DB cu un boiler mai mic pt cafea fiind preferabil din punctul asta de vedere...)Trecerea la dual boiler e mai mult pt controlul mai exact al temperaturii si de ce nu pt eventualele experiente sau experimente :) ce aduce in plus preinfuzia si “ profilarea “. Nu sunt vechi in acest hoby si un ajutor e bine venit. Imi plac ambele aparate, fiecare avand plusurile lui ...
Caut un raspuns privind fiabilitatea, stabilitate si sper multumire priviind gustul unei cafele proaspat prajite .
Multumesc anticipat celor mai experimentati pt un sfat pertinent !!!
Caut un raspuns privind fiabilitatea, stabilitate si sper multumire priviind gustul unei cafele proaspat prajite .
Multumesc anticipat celor mai experimentati pt un sfat pertinent !!!
Bugster by Hedone # custom ACS VOSTOK 2 grups#Bentwood vertical 63# Bravo tools # Kinu m47 simplicity # acaia pearl # Kaleido m10 pro roaster

e Lelit sau Bz Matrix sau Bz Duo ![[Image: BFW8UX6.jpg]](https://i.imgur.com/BFW8UX6.jpg)