Welcome Back Log In Create Account

Lelit Bianca pl 162 T rasnita kinu phoenix si accesorii

Video 
Cu parere de rau ma despart de un espressor excelent, de care am fost foarte multumit. A fost cumparat de la importator de mine in data de 8 martie 2019 si inca este in garantie . A fost folosit in regim casnic 2- 3 cafele pe zi.(poza contor) De la inceput am folosit filtru lelit ( schimbat periodic la 5-6 luni) cu apa bucovina sau filtrata suplimentar cu cana Brita.
Din punct de vedere estetic si functional este impecabil, de cand a fost cumparat nu s a mutat de pe blat.
Imbunatatiri : cap duș ims teflon ( shower screen) ; garnitura silicon natural grup e 61; portafiltru simplu cu o scurgere .
Se vinde cu toate accesoriile originale ce vin in cutie .
Rasnita kinu phoenix, cumparata de pe forum cu achizitia de grup . Este practic noua, nu cred ca a rasnit 500 de grame de cafea . Aspect impecabil.
Tamper 58,5 autonivelant competition (inox si aluminiu) .
Barista Space black needle distribution tool 58 mm.
Nu trimit prin curier, predare personala in Cluj Napoca cu verificare si degustare cafea .
PRET PACHET 9200 RON
Motiv vanzare : Bugster versiunea 2.

Attached Files Thumbnail(s)

Bugster by Hedone # custom ACS VOSTOK 2 grups#Bentwood vertical 63# Bravo tools # Kinu m47 simplicity # acaia pearl # Kaleido m10 pro roaster

Este un aparat foarte valid si frumos... Spor la vânzare!
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

...am uitat de o sita vst   Ridgeless 20 gr ...inclusa si ea in pret .
Bugster by Hedone # custom ACS VOSTOK 2 grups#Bentwood vertical 63# Bravo tools # Kinu m47 simplicity # acaia pearl # Kaleido m10 pro roaster

Exact setup-ul acesta mi-l doresc eu (Bianca + Honne), cu toate accesoriile pe care le-ai menționat tu, și sper ca de Black Friday să prind vreo ofertă bună unde să pot plăti cu cardul, în rate.

De curiozitate, de ce vrei să îți iei Bugster? Ai testat să vezi diferențele?

(08-11-2020, 22:20)nokitel85 Wrote: Exact setup-ul acesta mi-l doresc eu (Bianca + Honne), cu toate accesoriile pe care le-ai menționat tu, și sper ca de Black Friday să prind vreo ofertă bună unde să pot plăti cu cardul, în rate.

De curiozitate, de ce vrei să îți iei Bugster? Ai testat să vezi diferențele?
Salutare.
Felicitari daca te ai hotarât pt acest setup. Este foarte bun,am scos cafele foarte ok. Despre Bugster, imi place vesiunea asta a doua cu micile imbunatatiri aduse. Ca si diferente...poate grup saturat si padela un pic diferita ca folosinta....diferențe semnificabile de gust in ceasca nu cred sa fie, sa justifice pt multi schimbarea ...dar avem fiecare cate un pitic ce ne vorbeste in ureche :)))

UPDATE PRETURI : 
Se pot vinde si separat : Lelit Bianca cu toate accesoriile originale. 
 in plus  : tamper  autonivelant 58.5 ; portafiltru simplu; sita vst 20 gr   pret 8300 ron 
 - kinu  - 650 ron 
- distribuitor barista space : 100 ron 
Sau pachet total: 9000 ron

@ Doome . Ai dezactivat PM . Nu pot sa ti raspund la mesaj . Daca Liviu e amabil si iti activeaza mesageria pot sa ti raspund pt detalii .

Rasnita Kinu rezervata pt colegul @ Domme . 
Restul ramane valabil .

am activat-o
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

(13-11-2020, 22:24)Lyvyoo Wrote: am activat-o
Merci fain . :)

Rasnita Kinu s a vandut la colegul @ doome la pretul cerut .Cafele  bune.

Pret pachet ramas : Bianca cu toate accesoriile, tamper, distribuitor - 8000 ron

Wow
Super pret
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1 SSP HU, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: V60 porcelain/Gabi/CT62 + Zerno Z2 SSP Brews, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Hario Alpha, Outin Nano + Femobook A2

S a vandut separat tamperul, distribuitorul si rasnita kinu . 
 A ramas la vanzare doar espressorul Bianca ( si accesoriile ce vin in cutie ) cu cele 3 portafiltre : simplu, dublu , naked .
  - PRET VANZARE : 7700 RON 
- video :  https://youtu.be/JEf37HM_lSA

Up !

Espressorul este rezervat pana joi pt colegul @neneaX .

Espressorul s a vandut la colegul @neneaX la pretul de 7500 ron . Multumesc pt gazduire, se poate inchide .

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)