Hello There, Guest! Login Register

Lelit Bianca alimentare cu apa

Buna seara,
Am o problema cu un espressor Lelit Bianca, care, dupa ce i-a fost schimbata pompa rotativa, nu mai indica cand nivelul apei este scazut si trebuie sa alimentez. Cei care, pe langa facut cafea, mai si surubaresc, ar putea sa imi spuna care este cauza si daca pot sa o rezolv fara o vizita la service?

Am gasit ceva legat de subiect, dar se pare ca este alta cauza, pentru ca acel dop nu este blocat.
https://www.reddit.com/r/espresso/commen...tech_help/
Va multumesc!
Seara placuta!
Cosmin

Reply
Cablul ce pleaca de sub rezervor impreuna cu furtunul de alimentare se termina intr-un jack. E bine conectat?

Reply
(23-03-2021, 21:43)lookas Wrote: Cablul ce pleaca de sub rezervor impreuna cu furtunul de alimentare se termina intr-un jack. E bine conectat?

Asa parea. L-am scos si reintrodus. Dimineata voi afla daca asta era problema. Are si vreun senzor care s-ar putea sa fie defect?
Multumesc!
Cosmin

Reply
As mai verifica si daca plutitorul (acel dop de are ziceai) e introdus corect (trebuie sa fie cu piciorusele in jos, spre baza rezervorului).
Tocmai curatam rezervorul si am facut un test. Nu avertizeaza daca e cu ele in sus[emoji3]

Reply
(23-03-2021, 22:56)lookas Wrote: As mai verifica si daca plutitorul (acel dop de are ziceai) e introdus corect (trebuie sa fie cu piciorusele in jos, spre baza rezervorului).
Tocmai curatam rezervorul si am facut un test. Nu avertizeaza daca e cu ele in sus[emoji3]

Era cu piciorusele in jos. Deci cautarea continua ... Huh

Reply
Vezi postul 434 de la topicul dedicat Bianca.
Bianca + Niche

Reply
(24-03-2021, 09:05)mustbeme Wrote: Vezi postul 434 de la topicul dedicat Bianca.

Trebuie curatata valva? M-am facut cu o vizita la service.
Multumesc!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)