Hello There, Guest! Login Register


LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO!

#1
Buna ziua tuturor,

aici un video scurt, doar asa ceva la suprafata pentru toti care doresc sa-u au ganduri sa-si cumpere ceva bun folosit si sa dea o gramada de bani.



Salutari,
Cosmin
- E61 - 64mm -
 
Reply
#2
Mulțumim, așteptăm și lucruri bune
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

 
 
Reply
#3
Ma gandeam la un review mai complet, dar e clar ca nu este nevoie in contextul evaluarii tale. Nu iti place prelucrarea pieselor, nu te multumeste rezultatul din ceasca, stop joc! Alta masina la rand. Alex Duetto III zici?
Multumesc mr. beantec.
 
Reply
#4
poate aveti timp sa va ocupati si de un video la Junior, singurul espressor pe care il vindeti de fapt
cel putin singurul care apare in lista de reduceri
si al carui pret a sarit de la 799 la 999 pentru ca...de ce nu
Vesuvius Evo Leva + Bentwood Vertical 63, Pullman BigStep Custom 54.9mm, Lunar 2021, V60/Orea/April Brewer, Pearl 2021, Cafflano Kompresso+Kinu M47
 
Reply
#5
Hahahah....mie imi place "recenzia " ta [Image: smile.gif] . [Image: 26.png]( si-l ai si pe youtube )
 
Reply
#6
(14-06-2016, 13:20)mr. beanTec Wrote: Buna ziua tuturor,

aici un video scurt, doar asa ceva la suprafata pentru toti care doresc sa-u au ganduri sa-si cumpere ceva bun folosit si sa dea o gramada de bani.
Salutari,
Cosmin

Nu comentez continutul clipului!
Calitatea filmării este foarte buna, montajul la fel, mesajul clar samd.
Personal il apreciez pe mr beanTec , nu il cunosc personal dar , la un moment dat, am schimbat cateva e.mailuri si am discutat la telefon pe tema achiziției unui expresor care nu avea importator in Romania.
Cred insa ca postarea filmului nu ii face cinste si il descalifica . Este totusi un profesionist in domeniu, iar aceasta calitate nu ii da voie sa procedeze in maniera in care a facut-o.
Clipuri critice despre expresoare am mai vazut .
Acesta este insa singurul defăimător la adresa unui expresor, care a fost realizat si postat de un profesionist, importator si dealer pentru o alta firma producatoare din acelasi domeniu.

Daca ar fi fost pus pe forum de oricare dintre membrii espressoman, interesati de prepararea unui espresso perfect si aparatele cu care se realizeaza acest lucru ar fi fost de inteles.
Critica ar fi venit de la cineva care doreste sa posteze cu scopul de schimba informatii cu ceilalti colegi.

In schimb cine este persoana care face acest lucru?
Un importator, care doreste sa comercializeze prin intermediul forumului un expresor (aproape necunoscut) catalogat drept cel mai ieftin HX de pe piata, asa este prezentat pe undeva pe forum (Confused) se apuca sa defăimeze alte aparate si branduri.
Mi se pare o lipsa de profesionalism cu atat mai mare cu cat brandul pe care il critica are importator in Romania. Mai mult, nu vad rostul clipului In conditiile in care produsul respectiv nici macar nu se bucura de un interes prea mare in randul membrilor forumului, adica al utilizatorilor casnici.
In zona horeca poate situatia este alta iar mr.beanTec si-o îndrepta directia business-ului intr-acolo!
Din acest motiv pare o răfuiala personala cu cineva, sau mr. beanTec incearca sa-si promoveze produsul sau, incepand o campanie de denigrare a altor expresoare.
Pozitia lui de importator si de dealer al unui brand de expresoare, interesat sa acapareze o cota din aceasta piata noua din Romania il face, dupa umila mea parere, foarte putin sau chiar deloc credibil.

Cum ar fi ca fiecare importator de expresoare si de rasnite ar inceape sa ne asalteze cu clipuri si reclame negative la adresa concurenților direcți ? Ce am mai intelege noi si ce alegeri am mai face ?

Repet, oricine altcineva ar fi postat dezinteresat un asemenea clip, despre orice alt aparat sau brand, inclusiv cel din clip, mi s-ar fi parut ok.
Chiar si eu am scris la un moment dat ca acest expresor mi se pare exagerat de scump dar o spuneam dezinteresat si nu vorbeam de pe pozitia celui care doreste sa aduca in Romania aparate cu aceeasi utilitate, chiar daca sunt din alta clasa. O multime dintre noi am criticat diferite aparate si a fost ok. Pozitia noastra dezinteresată comercial ne-a dat credibilitate, indiferent daca aveam sau nu dreptate ( de aici au pornit dezbaterile).

Pentru motivele de mai sus eu nu apreciez recenzia lui mr.beanTec 26_2 26_2 26_2 26_2

In rest, sa auzim numai de bine !
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
 
 
 
Reply
#7
Beantec, iti trimit adresa sa mi-l trimiti. Promit sa-l fac de ras cateva luni, asa. Platesc eu transportul.
Cunill tauro, Philips Saeco 8323, French press, Aeropress, Hario mini
 
Reply
#8
Eu ma bucur ca un meserias si-a spus cuvantul la un espressor, depanatorii sunt cei mai experimentati in domeniu, demonteaza, repara, regleaza si monteaza la loc. Parerea lor conteaza foarte mult pentru noi utilizatorii care dam cu banul. Multi dintre noi am strans un ban pentru un anumit espressor, apoi ne-am razgandit, de ce? Pentru ca au fost meseriasi si utilizatori care si-au spus cuvatul, trebuie sa ai un anumit curaj sa critici in cunostiinta de cauza, cum este cazul aici.
Astept cu nerabdare si alte recenzii.
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
 
Reply
#9
Pina am vazut aceasta "recenzie", am crezut ca gradul de superficialitate si de ignoranta tehnica de la Espresso TV nu pot fi depasite. M-am inselat! La acest nivel nici macar nu are rost sa incepi cu dezbateri, sau sa argumentezi. Din pacate, unii se lasa influentati de asemenea materiale "informative".
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu M47
 
Reply
#10
Daca aceasta tentativa de review defaimator ar fi fost facuta unui produs "normal", din grupul major de produse aflate in range-ul 1500-2500 de euro, era intr-adevar urat si nasol. Si da, ca si practica comerciala ar fi fost complet lipsit de fair play si contra productiv. Poate ca are Radu drepatate si nu trebuia postat deloc de catre un comerciant. 
DAR, un mare dar.... acest produs costa de peste 2 ori mai mult decat marea masa de produse premium  care fac acelasi lucru. Daca in acel grup de produse se intelege ca fiecare are niste mici avantaje si niste mici compromisuri fata de celelalte, aici nu mi se mai pare ok. Cand promovezi un produs in acest fel, plasandu-l pe un piedestal el singur, si cerand clientilor sa plateasca pentru "cel mai cel..'", atunci trebuie sa rezisti oricaror incercari defaimatoare de acest fel. Si singurul "dezavantaj" al produsului sa fie pretul. Nu mi se pare ok ca cineva sa poata acuza finisajul mediocru intr-un mod atat de simplu (Nu a luat componentele si le-a supus la teste de laborator sau cine stie ce fite, doar le-a trantit si s-a uitat la ele). Si pe alte forumuri oamenii isi cauta justificari daca merita sau nu sa dea o asemenea carca de bani, si consider ca sunt indreptatiti sa afle absolut toate detaliile din absolut toate sursele posibile. 
Si s-a intamplat si la case mai mari - vezi parodia lui Samsung la adresa Apple. Ideea e ca daca ai pretentii, trebuie sa rezisti la chestiile de genul asta fara probleme.
Bezzera Strega, Honne (stripped down)/Ceado E5P/Kinu M47, HUKY 500
 
Reply
#11
Am mai urmărit o dată clipul. Mi-a placut din nou. S-a spus si de bine si de rau. Nu stiu unde ar fi defaimarea.
Avem nevoie si de puncte de vedere diferite. Suntem inundati de prezentari comandate. Si prezentari docte gasim suficiente, daca chiar vrem.
mr. beantec esti dator acum cu prezentarea la Alex Duetto. In acelasi stil!
 
Reply
#12
(15-06-2016, 10:02)mirceat Wrote: Nu stiu unde ar fi defaimarea.
Avem nevoie si de puncte de vedere diferite. Suntem inundati de prezentari comandate. Si prezentari docte gasim suficiente, daca chiar vrem.
mr. beantec esti dator acum cu prezentarea la Alex Duetto. In acelasi stil!

Dpmdv defaimarea se face prin omisiuni voite si prin modul superficial al analizei si al prezentarii.
Acest expresor poate fi customizat, plasticul la care face referire poate fi inlocuit, contra cost de catre producator, cu alte materiale gen, lemn in diferite nuante, texturi si esente, sticla cu diferite finisaje, metal in diferite culori samd.
Despre asta nu zice nimic mr.beanTec si nu cred ca din nestiinta. Nu pot sa nu ma intreb atunci, de ce ?

Sunt aparate, single group, care mi se par cumplit de urate si exagerat de scumpe. Nu le voi spune niciodata numele in acest context deoarece, daca eu le consider asa, inseamna ca producatorul nu mi se adreseaza mie.

Practic nu continutul m-a facut sa postez ci tonul si modul arogant in care face prezentarea.
Arunca, tranteste parti metalice pentru a le face sa sune, scapa capacul grupului, de parca ar trebui sa absolvi o scoala de meserii ca s-l poti pune la loc,... superioritatea abordarii si rolul asumat, acela de formator de opinie... "mie nu-mi place;.. voi aveti grija;.. uitati-va bine;.. nu va luati dupa cei care se uita cu "ochelari roz".
Practic el spune ca  cine nu l-a cumparat bine a facut iar cei care si l-au luat au fost niste nesabuiti!
Chiar nu mai merita comentarii.

Si eu am studiat vreo doi ani acest aparat, mi-am format o alta opinie si ma incadrez in prima categorie, a celor care l-ar cumpara in ciuda pretului, care si mie mi se pare unul exagerat.
De fapt l-am si cumparat, iar gandul si placerea fatului ca il voi folosi multi ani, ma fac sa nu ma mai gandesc la pret.
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
 
 
 
Reply
#13
Nu iti mai face griji, e o reactie fireasca, in psihologie se cheama disonanta cognitiva Smile
 
Reply
#14
@RaduCarutasu Felicitari pt noua jucarie. Scumpa-n draci , dar daca ti-o permiti.....de ce nu ?!. Dar am nevoie de un raspuns din partea ta : Beantec stia de intentia ta de a cumpara masina asta , inainte de a pune video-ul ?
 
Reply
#15
Beantec a promis ca va face si un review mai aplicat cu modelul recent (acela era 2014), cand sper si eu sa vedem ceva in genul prezentarii foarte detaliate, pana la piese desfacute, pentru Ceado E37s.

Cosmin e un tip tare glumet de fel dar nu l-am auzit sa jigneasca vreodata pe cineva, deci sa-l consideram ironic / sarcastic de aceasta data [Image: smile.gif]  E drept insa ca la ce experienta are pe partea de service si desfacut aparate, asteptam mereu de la el clipuri tehnice detaliate si explicative, nu neaparat glumite televizate.

@Tito - doar nu crezi ca a facut omul un clip cu dedicatie speciala ca la disco  [Image: smile.gif]  Mai ales pentru un om ca Radu...  Intamplarea a facut ca un om cu bani ce avea cate un GS3 pe fiecare etaj al vilei sale din Germania, sa ii dea lui Cosmin la revizie toata flota, si astfel a ajuns sa aiba material de studiu.

Cu siguranta ca GS3 ramane un profesional foarte bun si versatil, care la un pret bun negociat cred ca se prezinta mult mai serios decat un E61 cu profilare de presiune, unde exagerarea de pret e si mai mare. Fara sa mai spun de valoarea de revanzare peste 3-4 ani, cand un E61 cu profilare abia l-ai mai da cu 1500, caci deja PID-urile se vor vi transformat in mici calculatoare.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#16
(15-06-2016, 10:34)RaduCarutasu Wrote: ...
Chiar nu mai merita comentarii.
...

Nu merita comentarii, dar hai sa dau doua exemple, ca sa inteleaga lumea la ce se refera omisiunile voite ale unui profesionist:
1- nici o vorba despre grupul saturat al lui GS/3 - care printre altele a fost preluat ca componenta OEM de baza in masinile high-end Slayer, Synesso, Kees van der Westen.
2- capacul de "plastic", este exact acelasi de la LM Strada, pe o vedem functionind prin baruri, 24/24, si care este nu orice plastic, ci ceva gros, solid, cu un filet insertat de metal ce se insurubeaza extrem de usor (nu ca in videoul lui beantec) si care este practic indestructibil. Materialul mai are si rol izolator (daca era de metal, pe linga faptul ca disipa caldura, exista si riscul sa te arzi).

...si multe altele, care nu se vad direct, dar care toate impreuna fac GS/3ul sa scoata o cafea excelenta, sa poate fi intretinut foarte usor, samd...

(15-06-2016, 11:47)Lyvyoo Wrote: Beantec a promis ca va face si un review mai aplicat cu modelul recent (acela era 2014).

Modelul actual este exact acelasi ca cel din 2014, numai firmwareul este 1.18 (fata de 1.16 in 2014) adica adaptat la butonul de pornire, care acum e pe mijloc...

Si acum tac!
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu M47
 
Reply
#17
Parca a zis ca in interior jos palaria? Exteriorul pare ieftin fata de Duetto.
Cosmin esti dator cu Duetto, cu mai putina galagie la tablele alea [Image: smile.gif]
Acum chiar sunt curios, partea din fata unde se strange apa, este din plastic, ebonita, teflon.....?
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
 
Reply
#18
Ca sa nu fiu inteles gresit, eu tot GS3 AV as lua daca as prinde vreodata un pret bun, ca si upgrade de la Brewtus Smile
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#19
(15-06-2016, 13:02)Lyvyoo Wrote: Ca sa nu fiu inteles gresit, eu tot GS3 AV as lua daca as prinde vreodata un pret bun, ca si upgrade de la Brewtus Smile


foarte curios... as fii fost sigur ca vrei MP... eu unul as vrea sa pun mana pe padela si sa trag personal de ea Smile
Probat | La Marzocco KB-90, GS/3 AV | Mahlkonig E80s/EK-43s | Acareturi multe multe
 
Reply
#20
Eee, aici e discutie mai mare, poate pe un topic separat, si trebuie review video cu RaduCarutasu [Image: 77.gif]  , mai spre final de vara cand se va obisnui cu bestia.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#21
Buna,
dupa ceea ce vad sunt dator sa scriu cateva randuri GENERALE dupa ce trecem la Intrebarile la fiecare!
In primul rand imi place enorm de mult si ma bucur ca si eu polarizez asa de mult ca si ultimul meu actor principal LM GS3.  ; -) Asi minti sa zic ca nu o intentionez.
 
Dar la toata dragostea, o masea asi vrea sa o scot odata pentru totdeauna. beanTec coffee technology srl
NU este COMMERCIANT! Noi suntem passionati de technica si in cautarea lucrului perfect! Nici Kollegi mei din Tara care au fost pionierii aducand de ani de zile marci si branduri in Tara si le vind in magazin sa-u online nu sunt commercianti. Primi care au adus cultura de espressor in tara in timpuri cand ne frecam nessul cu apa minerala in ceasca si credeam ca este ce-a mai buna cafea care exista pe globul pamantesc. Nici Baietii si Fetele care au luat tepe prin strainatate in cafenele lucrand zii si noapte pe niste bani de nimic, veniond inapoi in tara cu toata averea lor sa aduca cultura de cafea in orasele natale, nici ei nu sunt commercianti. Cei care fac scoli de prajit cafea in strainatate pe bani grei din buzunarul lor, si vin inapoi cu experienta in buzunar si deschid o prajitorie sa inparta gustul si pasiunea cu noi toti, nici ei nu sunt commercianti. Noi astea toti suntem pasionati de Cafea si technica de pregatire, prajire si incercam sa deschidem la cat se poate de multi oameni care au interes si doresc sa afle aceiasi o portita!  Pe de geaba nu lucra nimeni, dar asta este, si stiu ca este secundar la majoritatea dintre ei!
Commercianti sunt cei care dau boabele prajite industriale la preturi enorme de scumpe doar ca sa te momeasca cu un espressor „gratis“, commercianti sunt cei care sunt sclavii industriei si zic orce si vand orice doar sa primeasca reprezentatii generale! Oameni care deschid cafenele si se dau la producatori ca commercianti de technica ca sa poata achizitiona aparatura la preturi de dealer si sa-si bata joc de restul.
Bisnitari fara morala omeneasca care iti vinde  ce vrei daca pretul e convenabil. Oameni care la tot coltul cand si cum vrei trag teapa, la straini si la familia propie! Toti dintre noi cunoastem commercianti!
Spune-mi pe tot globul pamantesc commercinat, dar nu in Romania!
 
Asa, revenind la subiect doresc sa spun ca parerea mea fata de produsul prezentat in videoul de mai sus, a fost da la inceput, este si va fii in viitor aceiasi. Da, se pot inlocuii anumite piese la el, dar totusi ramane la fel. Vana din fata nu se poate inlocui, ramane plastic inbracat in inox, tabla de deasupra la fel nu, tabla de inox  din fata se poate vopsi, dar calitatea materialului ramane la fel. Intrebarea este de ce nu se folosesc de la inceput materiale corespunzatoare cu technica, la acelasi nivel.
Nu sunt fixat pe Alex Duetto, nici macar nu il vand in Tara, ci alt coleg! Si nu numai la AD este asa, i-a uita la Isomac, la Bezzera, la ECM, la Rocket, la Quickmill etc. Toti au interior aproape aceiasi technica, dar inpachetata la un nivel la care nu te astepti. In comparatie cu cea ce este la LM, sorry ca sunt realist!
 Nu am comentat despre rezultatul in ceasca, si nici despre brewing group si nici despre TECHNICA. Nu astept de la cineva care are o astfel de masina sa fie de parerea mea. Nu doresc nici sa jicnesc pe cineva care are asa o masina, sau care dorsete sa-si cumpere in viitor una.  Technika este perfecta, si revolutionara in toata industria,  dar imi permit doar sa-mi dau parerea, si avand posibilitatea o fac vizual. ;-)
Eu nu sunt contra LaMarzocco. Espressoarele Profi sunt excellente! Doar la productul respectiv am aratat ce dupa parerea mea de „semiprofessionist fata de uni sau altii aici pe Forum“ nu se poate tolera la un asemenea pret in balanta cu calitatea! Si DA, la positia mea care o am, (hai sa fiu si un pic increzut) imi pot permite sa zic si cava contra unei anumite Religii/BRAND/Firmei sau producator fara sa par semiprofessional. La Marzocco nu e primul si nici ultimul, atasati-ma in categoria -pasionat tinar si salbatic!-

Salutari cu stima si respect,

Cosmin
- E61 - 64mm -
 
Reply
#22
Cosmin, sunt si eu curios, jos in fata sub grila, unde picura apa din grup, este un sertar din plastic ca si la un Lelit 41E?
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
 
Reply
#23
(15-06-2016, 17:20)Mariano Wrote: Cosmin, sunt si eu curios, jos in fata sub grila, este plastc ca si la un Lelit 41E?

Salut,
da, este o Vana de Plastic care are un "dop" gen surub im partea din spate, tot din plastic pentru conectare la retea cine doreste. In rest este din Plastic si inbracata cu o banderola din inox! Jos in fata are doua "nituri" care se fixeaza dupa ce imping vana la loc cu doua carlige sa nu alunece afara si in acelasi timp sa tina tancul de apa care este jos, in spatele vanei, la contacte.

Salutari,
Cosmin
- E61 - 64mm -
 
Reply
#24
Am inteles, ciudata treaba [Image: smile.gif] La Silvano am tot din inox de 1mm.
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
 
Reply
#25
HAI ROMANIA!!!!!!! VICTORIE!!!!! Sa avem un metch bun si frumos!
[Image: YG9WQy4.jpg]
- E61 - 64mm -
 
Reply
#26
(15-06-2016, 06:55)Mariano Wrote: Eu ma bucur ca un meserias si-a spus cuvantul la un espressor, .....
......trebuie sa ai un anumit curaj sa critici in cunostiinta de cauza, cum este cazul aici.
Astept cu nerabdare si alte recenzii.

Corect, sa critici in cunostinta de cauza!
Suntem de aceeasi parte. Ca si tine si eu cred ca beanTec vorbeste in cunostinta de cauza.
Am aparatul in fata, ca si el si ma intreb daca nu cumva sunt doua modele complet diferite desi, in mod evident, nu poate fi asa.
Nu ii place capacul de tip gratar, confecționat din tabla de inox, pe care stau si se infierbanta cestile.
Tabla, pfff!
Oare din ce ar trebui facut dupa parerea lui, din plastic ?
Nu ii plac lateralele expresorului deoarece sunt... plastic, pfff! Ieftin!
Asa arata modelul in discutie:
   
Sa se fi zgârcit producatorul si a dorit sa faca economii folosind materiale ieftine?
Am fost curios si am desfacut capacul.
Ce am gasit ?
Surpriza! Partea interioara a capacului este din tabla din inox cu finisaj oglinda, desi nu este la vedere.
Cam scumpa optiunea fabricantului si ar fi putut folosi doar aceasta tabla ca sa închidă lateralele expresorului care ar fi aratat cam asa :
   
Personal imi place mai mult varianta originala.

Mr beanTec ne arata cat de ieftin este capacul de deasupra grupului, ce executie slaba are si cat de dificil este sa il pui la loc daca ar îndrăzni careva sa il scoata.
Nu este de loc asa .
As fi pus un clip cu un puști de 9 ani care l-a montat cu ochii închiși, deoarece nu avea cum sa greșească . Acel capac se infileteaza in grup si nu se aseaza pe acesta . Grupul are un șurub iar capacul o piuliță si sunt suficient de bine gândite astfel incat sa se înșurubeze nu usor ci foarte usor. Iată:
   

Tava de colectare a apei reziduale si ea...plastic, pfff!
Este intr-adevar din plastic foarte dur dar, la fel ca si capacele laterale sunt căptușită cu Inox finisaj oglinda. In partea inferioara are niste ghidajele si in sistem de fixare care impiedica orice deplasare accidentală. Este mare, masiva si cantareste 1,5 kg ( goala) .
Daca ar fi din Inox ar cantari, tot goala, macar 2-3 kg, iar plina vreo 5 .
   

Eu ma asteptam ca, in cunostinta de cauza, daca hodoronc tronc s-a hotarat sa vorbească tocmai despre GS/3 dintre zecile de expresoare de pe piata , mr. beanTec sa nu laude sau sa critice acest expresor ci macar sa ni-l prezinte cinstit .
Ca profesionist ar putea sa puna poze cu componentele interne ale unui GS/3 si ale aparatului pe care el il lauda si sa vedem singuri daca exista sau nu vreo diferenta.
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
 
 
 
Reply
#27
Ok Radu, asa da prezentare, si eu ma miram la pretul afisat sa aiba materiale ieftine, iar lateralele din inox acoperite pentru design, meserie nu gluma!
Sa-l stapanesti sanatos si sa ne delectezi in continuare cu extractiile tale placute la vedere.
(tare as fi vrut sa nu te cred ca sa-ti fac o vizita de convingere [Image: smile.gif] )
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
 
Reply
#28
Urat sau frumos, ca merita sau nu pretul cerut de producatori aparatul arata asa:
   
face o cafea asa:
   
si asa:
   
iar gustul, cu siguranta ma face sa uit de mândra la care face referire domnul din clipul cu pricina!
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
 
 
 
Reply
#29
In plus, espressorul este foarte prietenos la servisare. De exemplu, boilerul de abur are montat in partea inferioara un robinet de golire, la care se poate atasa furtunul ieftin cu manta de otel, ce face parte din setul de livrare, destinat si pentru legatura la reteaua de apa. Panoul lateral se desface usor, prin desurubarea celor doua suruburi masive cromate laterale, care mai au pe dedesubt si doua contrapiulite de alama. Fara scule, in 30 secunde. vedeti singuri cum este construita jucaria pe dinauntru.

[Image: 26103327sf.jpg]

PS. a scapat cineva vreun cuvint despre cit de silentios este espressorul, si ca nimic, nici o tabla nu vibreaza in timpul extractiei?
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu M47
 
Reply
#30
Este un super aparat, dar cred că vina este a italienilor, care nu se lasă până nu dau cu ceva cremă  în fasole. La prețul cerut, astfel de finisaj mi se pare bătaie de joc.
[Image: %24_32.JPG]
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)