Welcome Back Log In Create Account

La pavoni - espressor

Salutare
Vand espressor La Pavoni ( manual )
Cu toate accesorile

Separat pot sa vand si o rasnita 1Z

Totul arata superb, espressorul este a cumnatului meu care se muta in SUA si nu doreste sa-l duca cu el. Inainte de predare se face un service complet

Pretul fara rasnita 900 $
Cu rasnita 1050$
Pret usor negociabil

Predare personala : jud CJ sau ALBA
LA CERERE SI SALAJ

Pentru detalii si poze
0749920221

Reply
sterge numarul(because gdpr), si ataseaza poze cu ea folosind butonul negru cu un "i" pe el
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
[Image: iL11GqD.jpg][Image: COWQZya.jpg][Image: 5lh0n6Y.jpg][Image: HVTzhIP.jpg][Image: pWTQPHr.jpg][Image: 4zRY21a.jpg]

(31-01-2023, 23:50)RazvaNNN Wrote: sterge numarul(because gdpr), si ataseaza poze cu ea folosind butonul negru cu un "i" pe el

Sal,  btw multumesc , dar nu pot edita sa sterg nr!

Reply
Salut,
Ma intereseaza pe mine. Poti sa imi spui exace ce model este sa a uit un pic la el ?
Multumesc

Reply
Salut, ai PM!
Daca e ok pt tine…

Reply
(04-02-2023, 17:56)cristicristea79 Wrote: Salut,
Ma intereseaza pe mine. Poti sa imi spui exace ce model este sa a uit un pic la el ?
Multumesc

E un Pre millennium modat. De aici trebuie văzut ce mods are in afara de cele vizibile (bong kit de profilare etc) și cum afectează acestea funcționarea de fabrica. Pt mai multe info da-mi PM ca folosesc pav de ani buni și știu ceva despre ele.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
(04-02-2023, 17:56)cristicristea79 Wrote: Salut,
Multumesc

Multumesc frumos de info. eu nu mai sunt interesat. spor la vanzare in continuare.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)