Priviți spre orizont, nu spre pământ
Posts: 14.274
Joined: Feb 2015
Craiova
E61 pentru acasa, ca sa prepari cateva shoturi pe zi, e o aberatie...
La fel si chinul prepararii unui puc de 58, fata de unul de 53. Asta o zic din experienta, never back on 58...
Nu, nu e un upgrade, e o revenire la normalitate, dupa ce v-a prins marketingul o vreme in cantecul de sirena "be like a (pro) barista"
Apreciez sfatul in esenta lui, trecand peste generalizarile metaforice.
MarSv
Posts: 923
Joined: Jan 2020
Suceava
Acest SM nu are grup saturat
Pid-ul este pe boilerul de steam, mai departe totul se petrece HX (o struțocămilă)
Toper Cafemino + TC4ESP, ACS, Expobar, Gaggia, La Pavoni, Lelit, Bezzera, Ascaso, Astoria , SanRemo, BFC, La Cimbali, Sage/Breville, Cafflano Kompresso, Mypressi, Flair, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.
Adica oarecum, as da un HX pe alt HX?
MarSv
Posts: 923
Joined: Jan 2020
Suceava
Din ce vad pe net pare că da, și Pro 500 este tot un HX cu PID. Pe display ce valori ai? 90-95C sau 116-130C ?
Toper Cafemino + TC4ESP, ACS, Expobar, Gaggia, La Pavoni, Lelit, Bezzera, Ascaso, Astoria , SanRemo, BFC, La Cimbali, Sage/Breville, Cafflano Kompresso, Mypressi, Flair, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.
Ma intriga aceste informatii pe pagina producatorului.
Comparand cu actualul Profitec, mi se pare net superior din toate punctele de vedere. Chiar si daca este HX.
MarSv
Posts: 923
Joined: Jan 2020
Suceava
Este o "mașină" cu apucături comerciale.
Toper Cafemino + TC4ESP, ACS, Expobar, Gaggia, La Pavoni, Lelit, Bezzera, Ascaso, Astoria , SanRemo, BFC, La Cimbali, Sage/Breville, Cafflano Kompresso, Mypressi, Flair, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.
In loc sa ma descurcati, mai rau ma incurcati..
asteptam si eu un feedback de genu : recomand pt ca….. nu recomand pt ca…….?
Aero...
Posts: 4.469
Joined: Jan 2013
Bucuresti
Pai ti-a scris Renato din prima de ce nu recomanda.
A doua varianta e pe acelasi gen.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
MarSv
Posts: 923
Joined: Jan 2020
Suceava
(26-11-2023, 12:37)Mihai L Wrote: Pai ti-a scris Renato din prima de ce nu recomanda.
A doua varianta e pe acelasi gen.
Renato a încurajat schimbarea dacă recitești. "revenire la normalitate"
Toper Cafemino + TC4ESP, ACS, Expobar, Gaggia, La Pavoni, Lelit, Bezzera, Ascaso, Astoria , SanRemo, BFC, La Cimbali, Sage/Breville, Cafflano Kompresso, Mypressi, Flair, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.
Espressoman infocat
Posts: 283
Joined: Jun 2018
Pitesti
(25-11-2023, 20:08)renatoa Wrote: E61 pentru acasa, ca sa prepari cateva shoturi pe zi, e o aberatie...
La fel si chinul prepararii unui puc de 58, fata de unul de 53. Asta o zic din experienta, never back on 58...
Nu, nu e un upgrade, e o revenire la normalitate, dupa ce v-a prins marketingul o vreme in cantecul de sirena "be like a (pro) barista"
Vad ca nu ai nimic în semnătura, tu ce ai sau ce recomanzi pe 53? Espresso only
ECM Puristika + DF64 SSP MP. Aeropress+Timemore C3