Hello There, Guest! Login Register


La San Marco 100 T

#1
Salut,

Cateva sfaturi legat de espressorul asta pentru home use?
As dori sa achizitionez unul, folosit, si ma intrebam daca este un upgrade de la Profitec pro500 PID.

Ma incanta portafiltrul 53 mm, pompa rotativa, grupul saturat, si posibilitatea de a il lega la reteaua de apa.

https://techstore.ro/ro/espressoare-cafe...grup-41390
 
Reply
#2
E61 pentru acasa, ca sa prepari cateva shoturi pe zi, e o aberatie...
La fel si chinul prepararii unui puc de 58, fata de unul de 53. Asta o zic din experienta, never back on 58...

Nu, nu e un upgrade, e o revenire la normalitate, dupa ce v-a prins marketingul o vreme in cantecul de sirena "be like a (pro) barista"
 
Reply
#3
Apreciez sfatul in esenta lui, trecand peste generalizarile metaforice.
 
Reply
#4
Acest SM nu are grup saturat
Pid-ul este pe boilerul de steam, mai departe totul se petrece HX (o struțocămilă)
Toper Cafemino + TC4ESP, ACS, Expobar, Gaggia, La Pavoni, Lelit, Bezzera, Ascaso, Astoria , SanRemo, BFC, La Cimbali, Sage/Breville, Cafflano Kompresso, Mypressi, Flair, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.
 
Reply
#5
Adica oarecum, as da un HX pe alt HX?
 
Reply
#6
Din ce vad pe net pare că da, și Pro 500 este tot un HX cu PID. Pe display ce valori ai? 90-95C sau 116-130C ?
Toper Cafemino + TC4ESP, ACS, Expobar, Gaggia, La Pavoni, Lelit, Bezzera, Ascaso, Astoria , SanRemo, BFC, La Cimbali, Sage/Breville, Cafflano Kompresso, Mypressi, Flair, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.
 
Reply
#7
Ma intriga aceste informatii pe pagina producatorului.
Comparand cu actualul Profitec, mi se pare net superior din toate punctele de vedere. Chiar si daca este HX.
 
Reply
#8
Este o "mașină" cu apucături comerciale.
Toper Cafemino + TC4ESP, ACS, Expobar, Gaggia, La Pavoni, Lelit, Bezzera, Ascaso, Astoria , SanRemo, BFC, La Cimbali, Sage/Breville, Cafflano Kompresso, Mypressi, Flair, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.
 
Reply
#9
In loc sa ma descurcati, mai rau ma incurcati..
asteptam si eu un feedback de genu : recomand pt ca….. nu recomand pt ca…….?
 
Reply
#10
Pai ti-a scris Renato din prima de ce nu recomanda.
A doua varianta e pe acelasi gen.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
 
Reply
#11
(26-11-2023, 12:37)Mihai L Wrote: Pai ti-a scris Renato din prima de ce nu recomanda.
A doua varianta e pe acelasi gen.
Renato a încurajat schimbarea dacă recitești. "revenire la normalitate"
Toper Cafemino + TC4ESP, ACS, Expobar, Gaggia, La Pavoni, Lelit, Bezzera, Ascaso, Astoria , SanRemo, BFC, La Cimbali, Sage/Breville, Cafflano Kompresso, Mypressi, Flair, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.
 
Reply
#12
(25-11-2023, 20:08)renatoa Wrote: E61 pentru acasa, ca sa prepari cateva shoturi pe zi, e o aberatie...
La fel si chinul prepararii unui puc de 58, fata de unul de 53. Asta o zic din experienta, never back on 58...

Nu, nu e un upgrade, e o revenire la normalitate, dupa ce v-a prins marketingul o vreme in cantecul de sirena "be like a (pro) barista"

Vad ca nu ai nimic în semnătura, tu ce ai sau ce recomanzi pe 53? Espresso only
ECM Puristika + DF64 SSP MP.  Aeropress+Timemore C3
 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)