06-06-2019, 12:56
Foarte fain arata! Va fi si pentru pre mill?
Expobar Office Leva, Sette 30AP, sita IMS Nanotech, Kinu M47, La Pavoni pre-millennium, V60
|
La Pavoni Europicolla - Zen in espresso
|
(04-06-2019, 10:13)TudorP Wrote:![]()
Totodata, aceasta piesa va fi facuta din SS sau alama, inca ma gandesc si poate ma sfatuiti si voi pareri pro contra: https://ibb.co/S013k5q
Daca sunt doritori si pentru asa ceva, anuntati va rog aici si va ajut.
(08-06-2019, 15:22)George_Gabriel Wrote: O solutie ar fi ceva de genul thermal pad.Așa ceva urmează să montez eu.
(30-05-2019, 13:43)cradun Wrote:(30-05-2019, 12:20)Laddu Wrote: Dupa experientele placute cu Flair Pro, incep sa ma gandesc la un Pavoni, in speta modelul Esperto, avand deja manometru de grup, precum si alte accesorii esentiale.
Eu nu as recomanda Esperto (1686 de euro, pe bune?) cand exista o gramada de Pavoni-uri Millenium SH la care poti adauga cel putin trei alternative de modele de kit-uri, dintre care unul al colegului @decadurabolin.
Sa luam pretul maxim pentru un kit, cel de la Gabor, de 300 de dolari, dar sunt aproape sigur ca cel al lui @decadurabolin va fi mai ieftin. Un Millenium in conditii bune iei de pe subito la aproximativ 250 plus transport inca aproximativ 30 de euro. Plus un kit de garnituri ca sa fii sigur.
Apoi, nu te gandi ca Pavoni e un upgrade mare fata de Flair: dupa ce am folosit Pavoni 2 ani (nu ma dau rotund, dar am fost pasionat de Pavoni si ne-am chinuit reciproc in fel si chip), prefer indiscutabil Flair pentru faptul ca nu trebuie sa ma stresez cu temperatura prea mare, ceea ce e MARE lucru, chiar daca asta inseamna ca unele cafele sunt inabordabile din cauza ca Flair ma forteaza sa rasnesc ceva mai grosier.
ca nu te poti juca cu diverse site... "de competitie" ...
(08-06-2019, 15:22)aandrei Wrote:(04-06-2019, 10:13)TudorP Wrote: Totodata, aceasta piesa va fi facuta din SS sau alama, inca ma gandesc si poate ma sfatuiti si voi pareri pro contra: https://ibb.co/S013k5q
Daca sunt doritori si pentru asa ceva, anuntati va rog aici si va ajut.
Salut,
Piesa se poate face / adapta si pentru pre mill - pentru modificarea prin care se blocheaza intrarea aburului in grup si rezulta umplerea cu apa a grupului - similar oarecum cu millenium?

(10-06-2019, 14:39)dev Wrote: Pai este abur in contact cu grupul, acolo unde intra teava care aduce apa in grup.
La Millenium, dupa 15 minute grupul are 70 de grade. As zice ca ai o toleranta neobisnuita la caldura.