Espressoman infocat
Deva
(18-11-2018, 14:59)renatoa Wrote: Fiindca in interior e verde si dupa o zi pute a balta?

Cu toata curatirea, degeaba...
Al meu are 3 ani cred și nu are gram de verde și nici nu miroase in niciun fel. Ești sigur ca e ok apa din Craiova.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
18-11-2018, 16:31
(Edited 18-11-2018, 16:32 by Daaaaan.)
(18-11-2018, 15:02)cradun Wrote: Si daca platesti de aproximativ 14 ori mai mult (Mina), te relaxezi de tot...
Hai ca de BF, Mina era doar de 12 ori mai scump, si iti dadea si o rasnita Compak cadou la achizitie... [emoji16]
LaPavoni Milano '15, RoK grinder
||| Lelit MaraX ||| Eureka Mignon Specialita ||| YUME beans :) ||| ----- ("fostele": LaPavoni Professional, RoK manual grinder)
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Pre-millenium, boiler cupru.
Apa care o puneam la vremea aia era dintr-un izvor vestit in zona, care alimenteaza si fabrica de bere, a fost stocata si o luna in PET si nu s-a alterat.
Asta a fost singura mea frustrare, de repetabilitate nu am fost interesat niciodata si in 3 luni cat l-am avut nu am scos nici o cafea de aruncat. A mers din prima, nu mai speriati oamenii cu 200 shot-uri ratate... :)
Vine el si randul inlocuitorului... :D
Espressoman
Bucuresti
Fara dovezi privind scurgerea metalelor grele in apa ar trebui sa nu mai mentionam acest subiect, pt a nu crea idei false aiurea.
Totusi, desi sunt ultima persoana care sa fie conspirationista, trebuie sa povestesc urmatoarea chestie: pe espressor-ul meu am gasit o fituica de la Bezzera lipita de espressor care spunea ca dupa 4 ore de inactivitate, sa faci un flush de cateva secunde din HX si la fel din apa din boilerul de aburi, nu mai am afisul, va trebui sa ma credeti pe cuvant. Asta in conditiile in care in manual flush-ul fara cafea in portafiltru e interzis la Strega, deci nu e indicatie de operare/brew. Evident, nu zice de ce sa faci asta. Cum ziceam, nu sunt eu ala sa spuna "Coincidenta? Nu cred", dar mi se pare o idee de luat in seama pt cei cu boilere de alama si de cupru, unde banuiesc ca pot fi prezente urme de plumb.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino