Hello There, Guest! Login Register

La Pavoni Europiccola 2017 Modat + Accesorii

Ma despart cu greu de ”dragostea dintâi”, un espressor superb cu aprox. tot ce ai nevoie sa scoți ”untul” din el. L-am cumparat personal de nou in 2018 de pe kfea.ro parca.
Motivul vanzarii este ca am luat Strega si nu mi se mai justifica sa tin doua espressoare.

Pachetul conține tot ce se vede in imagini. Printre mod-uri si accesorii, avem asa:

+Kit profilare presiune coffee sensor
+Termometru pe grup
+Manometru pe boiler
+Izolator de grup din polimer
+Brass pipe connector
+Coșuri IMS Competition
+Shower screen IMS 
+Puck screen
+Dosing ring
+Heat sink circular pt grup
+Portafiltru bottomless cu coș de 20 gr
+Nivelatoare (Motta + noname)
+Tamper Joefrex
+2x duze de steamer cu o gaura de la coffee sensor + cel original cu 3 gauri
+Toate accesoriile originale cu care a venit espressorul

As prefera sa il dau complet insa pot vinde unele accesorii si separat; primesc oferte in privat.

PREȚ 3700 RON

Attached Files Thumbnail(s)

La Pavoni Europiccola (EL) + Pressure Profiling Kit + Bong Insulator, Circular Heat Sink & Thermometer + Boiler Pressure Gauge, KINU M47, Cafflano Kompresso, Barista & Co. Milk Frother si multe alte accesorii.

Reply
Preț negociabil, având in vedere ca am nevoie de bănuți pt alt proiect pot accepta 3300
La Pavoni Europiccola (EL) + Pressure Profiling Kit + Bong Insulator, Circular Heat Sink & Thermometer + Boiler Pressure Gauge, KINU M47, Cafflano Kompresso, Barista & Co. Milk Frother si multe alte accesorii.

Reply
Îl dau și cu 3000 decat sa stea degeaba, când se poate bucura cineva de el ?

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)