Hello There, Guest! Login Register


Vand Kinu M47

#1
Am decis sa renunt la M47-le meu, deoarece nu am folosit-o de aproape o jumatate de an (pt espresso rasnesc cu rasnita electrica, iar ceiutu nu e pentru mine). A fost achizitionata la momentul lansarii (varianta cu maner de lemn). Este intr-o stare foarte buna, iar pretul este de 650 lei.
[Image: nX4ava9.jpg]
[Image: Hx1zpIl.jpg]
[Image: YwwBy0p.jpg]

PS Pretul este nenegociabil
 
#2
Offf... daca sopteai, o plateam in cafea Smile lasa-ma sa ma gandesc seara asta si maine...
 
#3
550 lei fara sa te superi dar noua e 690
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

 
 
#4
Pentru discuții legate de preturi , negocieri, bursa etc. avem deja un topic dedicat pe aria de Offtopic-Sugestii. Topicul de vânzare al cuiva trebuie lăsat curat. În cazul lui bogy, poate pica un neamț cu rude în Sibiu care o ia pe loc, ca e criza de Kinu si acolo Smile Si M68 a avut prețul sus la revanzare si s-a dat. Deci fiecare hotărăște pentru el si va rog sa respectam decizia vânzătorilor. În cazul de aici, dacă punea 8-900 era ok sa reclamam o alunecare spre chestii nepotrivite (adaos la sh).
Bineînțeles, trebuie precizate în anunț toate specificațiile tehnice ale modelului respectiv, mai ales ca au diferit în timp.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
#5
Vanduta cu 600 lei
 
#6
Qed
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)