Welcome Back Log In Create Account

LM Linea Micra vs Rocket Bicocca

Dupa 2 ani de cafele gustoase impreuna cu espressorul Stone (espressor cu ajutorul caruia am ajuns de la habarnist la impatimit al cafelei) simt ca a venit momentul sa trec la etapa urmatoare si sa incerc un espressor unde pot modifica mai multi parametrii, la capitolul acesta Stone fiind cat se poate de basic, neputand modifica nimic  Biggrin

Dupa cum spune si titlul am ajuns cu scurta lista intre cele 2 aparate ce indeplinesc, pe hartie, toate dorintele mele dar as vrea sa aflu feedbackul vostru daca detineti unul dintre aceste aparate. LM Micra stiu ca este mai raspandit , am avut ocazia sa il vad in actiune in cadrul festivalurilor, singura mea ingrijorare este faptul ca totul se intampla din aplicatie si am auzit si pareri cum ca ar fi uneori cu bug-uri. Despre Bicocca nu am vazut prea multe ,decat video-uri pe YT. Faptul ca la acesta totul se intampa pe display-ul de deasupra grupului ma atrage mai mult , dar sunt curios cum este navigarea prin acest meniu, daca nu pare inghesuit sau greu de navigat. 

Espressorul va fi utilizat zilnic pentru 2/4 cafele pe zi, espresso si cappuccino.
Espresso:Stone Mine & Timemore Sculptor 078S/ Felicita Arc
Brew: 1zpresso zp6 special 

Reply
Salut,

Daca într-adevăr vrei un upgrade, uite aici lucru serios : 

https://www.perfectespresso.ro/ro/produs...ver--1485/

Alea două de le vrei tu, le vinde Răzvan; de ce nu dai o fugă pe la ei la prajitorie să te sprijine cu un sfat ?
LM e un brand fiabil și consacrat, iar micra e un dual boiler cu încălzire rapidă, grup saturat și câteva parametrizari în aplicație ;
Rocket-ul ăla un dual boiler mai aspectuos . 
După părerea mea plătești “mult brand” pentru puțin gust . Cu siguranță e un upgrade masiv oricare din cele două, venit de la Stone, însă să plătești aproape 4000€ pt un dual boiler ? De ce nu Pro700, sau Bianca ? Și rămâi și cu 2000€ în buzunar pt o super rasnita.
Pavoni Esperto Abile by Coffe Sensor • Varia VS3 Hypernova Ultra
Ceado Hoop Brewer • Comandante C40 MK4

Reply
In zona de leva încă nu sunt pregătit să intru. Am prieteni cu așa ceva , știu ce le poate pielea dar pur și simplu nu mă atrag încă. 
Cat despre profitec sau Bianca , argumentul e pe cât de simplu pe atât de subiectiv. Aspectul "clasic" de bloc de inox cu doua roti și un mot pe mijloc nu mă atrage. Știu că e un motiv banal și aparatele sunt foarte bune dar având în vedere că îl văd în fiecare dimineața când îmi fac bucuria îmi doresc sa iau ceva ce mă mulțumește și din pdv al aspectului nu doar al funcționalității. 

Urma sa iau legătura și cu Răzvan, dar am zis sa întreb și aici, poate sunt posesori dornici să împărtășească feedback.
Espresso:Stone Mine & Timemore Sculptor 078S/ Felicita Arc
Brew: 1zpresso zp6 special 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)