Hello There, Guest! Login Register


LELIT Anita PL042EMI

#1
Buna ziua tuturor!
M-am hotarat intr-un final sa renunt la Tassimo si sa trec la o cafea adevarata.
Am citit destul de mult pe forum despre espressoare, cum se prepara espresso, accesorii, etc.
Am gasit o oferta buna care pe mine ma avantajeaza (pot cumpara in rate), dar as dori sa aflu parerea voastra legata de LELIT Anita PL042EMI.
Stiu ca multi recomanda PL41LEM si rasnita separat. Eu am ales modelul asta din comoditate oarecum, dintr-o oarecare incredere (de genul, daca Lelit l-a pus integrat acolo, atunci trebuie sa fie ok). Nu stiu, poate gresesc, de-asta va si intreb. As dori cateva pareri pro/contra.
Si inca ceva, vad pe internet ca exista 2 modele: PL042EMI si PL042EM. Care e diferenta intre ele?
Multumesc anticipat!
 
Reply
#2
[Image: O9u39ob.png]
eu am un espressor combinat cu rasnita si sunt multumit de aparat. nu stiu cat de buna este rasnita de la lelit. acest lucru ar fi principala grija in opinia mea.

se vinde un lelit anita:
https://www.olx.ro/oferta/espressor-leli...c888de47f1
Dalla Corte-super mini, Rancilio miss Lucy, Gino Rossi CC45s, Sette270 , i-Roast2, dieckmann rostmeister, tamper cps/z evolution1. 
 
Reply
#3
Daca te pasioneaza rasnita incorporata si tii neaparat sa o ai, eu zic ca merita efortul catre PL42TEMD pentru ca are PID. Cu reducerile forumului cu tot e 2600, deci nu e o distanta chiar mare si te poti juca la temperatura cum vrei, in functie de cafea. PID-ul insemna enorm de mult pe un espressor single boiler, iar daca nu te poti juca dintr-o rasnita mai performanta decat cea incorporata, macar sa poti dirija gustul din PID. ALtfel va fi extrem de greu, daca nu imposibil, sa scoti amareala sau acreala in exces
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)