Welcome Back Log In Create Account

Kofi Ti

Merci pentru comanda Ernest. Ne ajuta financiar sa ne refacem si moral, sa vedem ca munca noastră e apreciată.
Cum spuneam mai sus, avem norocul ca a rămas un depozit din doua si aveam ceva stoc acolo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...

Reply
Salut Cosmin,

Ne poti da un update in legatura cu achizitia unui voucher ? 
La mine inca este stoc personal de produse, dar sigur pana la sfarsitul anului se mai comanda.
Sau daca e mai de ajutor, ramanem pe varianta comenzii acum.

Mersi si nu renuntati ca faceti treaba buna !
Timemore Sculptor 078~Kinu M47 Phoenix + OreaV3~V60~Clever~Aeropress~Picopresso

Reply
Salut ! Merci de mesaj. Mâine publicam si vouchere si abonament. Revin cu un mesaj si aici

Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...

Reply
Salut ! Am scris aici mai multe detalii precum și cum ne puteți ajuta să ne revenim

https://kofiti.ro/blogs/stories/cand-in-...-in-cenușa

Multumesc

Reply
Salut ! Participăm și anul acesta la Black Friday Espressoman. Pagina dedicată va fi încărcată cu oferte în seara aceasta, începând cu 23:59.
Black Friday - Espressoman – Kofi Ti

Reply
Salutare, la comanda pe site cu livrare la easybox, nu exista modalitate de a selecta easyboxul dorit, si cred ca din cauza asta cand dai "finalizare comanda", nu functioneaza

ah, ba nu, de la netopia este o problema. 
[Image: hrbOf4y.jpeg]
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
(08-11-2024, 11:18)RazvaNNN Wrote: Salutare, la comanda pe site cu livrare la easybox, nu exista modalitate de a selecta easyboxul dorit, si cred ca din cauza asta cand dai "finalizare comanda", nu functioneaza

Salut ! A mers, inteleg ? Selectarea easybox-ului are loc dupa plata. Mda, plug-in-ul destept facut de Sameday pentru Shopify. Din pacate nu stiu cum am putea schimba asta.

Reply
Salut ! Participăm și anul acesta la Black Friday. Folosiți codul ESPRESSOMAN. Aveți 35% discount la toate produsele care nu sunt deja reduse. 

[Image: Black_Friday_-_Shopify_-_2024.jpg?v=1731070395]

(08-11-2024, 15:23)Cosminp Wrote:
(08-11-2024, 11:18)RazvaNNN Wrote: Salutare, la comanda pe site cu livrare la easybox, nu exista modalitate de a selecta easyboxul dorit, si cred ca din cauza asta cand dai "finalizare comanda", nu functioneaza

Salut ! A mers, inteleg ? Selectarea easybox-ului are loc dupa plata. Mda, plug-in-ul destept facut de Sameday pentru Shopify. Din pacate nu stiu cum am putea schimba asta.

L.E.: Netopia (procesatorul de plăţi) pare că dă rateuri din când în când. Avem mult mai multe comenzi cu ramburs decât deobicei. Am testat şi eu adineauri şi am primit aceeaşi eroare. Selectarea easybox-ului, în schimb, funcţionează.
Soluție, dacă comandați la easybox: alegeți plata ramburs (acoperim noi costul serviciului de plată la easybox) și plătiți cu cardul la easybox.

Reply
(08-11-2024, 15:23)Cosminp Wrote:

a mers doar cu selectare plata numerar la livrare, altfel nu mergea butonul de next (dada, nu de la easybox era problema, am rezolvat acolo)
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Treaba cu netopia am semnalizat-o si eu pe threadul cu mabo, insa comerciantul a ales sa o ignore, nici macar un reply de "notat". Pesemne unii au prea multi clienti, nu le pasa de forumisti.
E decizia fiecaruia, insa acest merchant este "cu dichis", dupa cum se vede (nu doar pe forum aici sunt probleme).

Macar voi ati pus si optiunea de plata la livrare.
Va urez succes in continuare.  Rolleyes
Lelit Bianca v3 | DF64 v2
Expobar Brewtus IV | Honne Slim

Reply
(09-11-2024, 11:02)ciss Wrote: Treaba cu netopia am semnalizat-o si eu pe threadul cu mabo, insa comerciantul a ales sa o ignore, nici macar un reply de "notat". Pesemne unii au prea multi clienti, nu le pasa de forumisti.
E decizia fiecaruia, insa acest merchant este "cu dichis", dupa cum se vede (nu doar pe forum aici sunt probleme).

Macar voi ati pus si optiunea de plata la livrare.
Va urez succes in continuare.  Rolleyes

Multumim pentru urare. Pare ca am suferit toti din cauza Netopia. N-au binevoit sa raspunda la telefon sau mail, din pacate.

Multumim pentru comenzi !

Reply
It's that time of the year again.

Aveți așa:
- cu codul ESPRESSOMAN ---- 30% reducere la ceea ce nu este deja redus;
- cu codul EXTRABF ---- extra 16% la produsele care sunt deja reduse (deci reducere la reducere);
- cele doua coduri pot fi combinate;
- de azi (7.11) pana marti (11.11);
- un produs nou - Matcha Lemonade, un produs creat în parteneriat cu Artisan pentru pentru Slow Coffee Festival (este matcha pentru cei cărora nu le place matcha latte).

Notă: cele două reduceri nu se aplică la tonicele gata de băut, căci acestea sunt deja într-o promoție specială.

Enjoy !
[Image: black-friday_WEB.jpg]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)