Salut!
În primul rand vreau sa mulțumesc comunității pentru faptul ca am avut posibilitatea sa achiziționez la lansare (2016) aceasta râșnița manuală extrem de lăudata.
A fost prima mea râșniță și m-a ajutat foarte mult la începuturi sa descopăr aromele cafelei cu ajutorul aeropress-ului, unei porcarii de "expresor" Gaggia de 200 Lei (primit cado), ibric-ului si apoi cu Cafflano Kompresso (care l-am rupt...
). Acum aproape 2 luni (14.09) am adăugat și un cuțit de brew pentru a ma bucura mai bine și de V60.
Deoarece mai mult sta degeaba și se uita la mine, am decis ca ar fi mai bine pentru ea sa-i caut o alta casa. Poate cineva dintre voi vrea sa înceapă o noua experienta in d'ale espresso-ului si are nevoie de o râșnița de start; sau poate va place sa râșniți în vacante sau delegații, sau poate pur și simplu vreți un Kinu M47 și sa așteptați cuțitele SSP ce vor apărea în curând (asa se aude).
Pe ea este montat cuțitul de brew și în poze se vede cuțitul original (cât și faptul ca nu a avut o viata ușoară).
Preț kit complet (râșnița cu 2 cuțite) 700 Lei (plătesc eu transportul prin curier dacă nu sunteți din Constanta și locuiți în România).
Pozele se pot vedea aici: https://photos.app.goo.gl/zBjTXLZuYC1Wavaj8
Vândut.
650 RON
Se poate închide.
Mulțumesc!
În primul rand vreau sa mulțumesc comunității pentru faptul ca am avut posibilitatea sa achiziționez la lansare (2016) aceasta râșnița manuală extrem de lăudata.
A fost prima mea râșniță și m-a ajutat foarte mult la începuturi sa descopăr aromele cafelei cu ajutorul aeropress-ului, unei porcarii de "expresor" Gaggia de 200 Lei (primit cado), ibric-ului si apoi cu Cafflano Kompresso (care l-am rupt...
). Acum aproape 2 luni (14.09) am adăugat și un cuțit de brew pentru a ma bucura mai bine și de V60.Deoarece mai mult sta degeaba și se uita la mine, am decis ca ar fi mai bine pentru ea sa-i caut o alta casa. Poate cineva dintre voi vrea sa înceapă o noua experienta in d'ale espresso-ului si are nevoie de o râșnița de start; sau poate va place sa râșniți în vacante sau delegații, sau poate pur și simplu vreți un Kinu M47 și sa așteptați cuțitele SSP ce vor apărea în curând (asa se aude).
Pe ea este montat cuțitul de brew și în poze se vede cuțitul original (cât și faptul ca nu a avut o viata ușoară).
Preț kit complet (râșnița cu 2 cuțite) 700 Lei (plătesc eu transportul prin curier dacă nu sunteți din Constanta și locuiți în România).
Pozele se pot vedea aici: https://photos.app.goo.gl/zBjTXLZuYC1Wavaj8
Vândut.
650 RON
Se poate închide.
Mulțumesc!
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter