Welcome Back Log In Create Account

Kinu M47 Traveler

Se pare că s-a lansat și Traveller pe saitul oficial [emoji51]
La Pavoni Europiccola (EL) + Pressure Profiling Kit + Bong Insulator, Circular Heat Sink & Thermometer + Boiler Pressure Gauge, KINU M47, Cafflano Kompresso, Barista & Co. Milk Frother si multe alte accesorii.

Reply
De vreo doua saptamani...

Reply
Că tot a întrebat cineva pe Home Barista de câte grame încap în Traveler, am zis să pun pe cântar.

[Image: xpTI99a.jpg]
[Image: 1vRalRX.jpg]
[Image: nAecUvt.jpg]

Boabele sunt Costa Rica Perla Negra de la Guido, prăjire de espresso. Pentru filtru cred că încap 40g.
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
Si un review:

Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
Se mai stie ceva de Kinu Traveler, se poate comanda prin forum?
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill

Reply
Asteptam un model mai nou, speram sa iasa cat mai repede caci in teste s-a comportat foarte ok. Cum apar informatii de la fabrica, le public si eu.

Dincolo de reducerile forumului, rasnitele se pot comanda de pe site-ul lor, la pret intreg, fabrica fiind inca in refacere de capacitati de productie dupa incendiu.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Da cate stiu eu da, poti sa scrii un mesaj prin formular de discount si vei fi contactata de cei de la Kinu.

Dar nu mai exista group buy, asa ca pretul va fi cel de pe site-ul lor (care, oricum, cred ca este un pret foarte ok, calitate / cost).

Singur lucru care trebuie sa fi sigura este daca poti sa faci fata efortului doarece, pe setare de espresso, este destul de greu (sotia mea nu prea face fata).
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
(06-05-2019, 12:52)Lyvyoo Wrote: Asteptam un model mai nou, speram sa iasa cat mai repede caci in teste s-a comportat foarte ok. Cum apar informatii de la fabrica, le public si eu.

Dincolo de reducerile forumului, rasnitele se pot comanda de pe site-ul lor, la pret intreg, fabrica fiind inca in refacere de capacitati de productie dupa incendiu.

Ai idee daca la noul model se va putea face group buy la pret redus?
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
Daca e tot o conica manuala, te-ar interesa?

Reply
(06-05-2019, 12:54)micrenda Wrote: Da cate stiu eu da, poti sa scrii un mesaj prin formular de discount si vei fi contactata de cei de la Kinu.

Dar nu mai exista group buy, asa ca pretul va fi cel de pe site-ul lor (care, oricum, cred ca este un pret foarte ok, calitate / cost).

Singur lucru care trebuie sa fi sigura este daca poti sa faci fata efortului doarece, pe setare de espresso, este destul de greu (sotia mea nu prea face fata).

As fi vrut sa trimit un mesaj, insa formularul nu mai este in sectiunea respectiva (sau nu-l vad eu?).

Cu efortul nu-mi fac griji, ma folosesc de muschii masculului din dotare.  Wink
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill

Reply
(06-05-2019, 13:11)dev Wrote: Daca e tot o conica manuala, te-ar interesa?

Daca e mai mare, da.

Reply
(06-05-2019, 13:06)Laddu Wrote:
(06-05-2019, 12:52)Lyvyoo Wrote: Asteptam un model mai nou, speram sa iasa cat mai repede caci in teste s-a comportat foarte ok. Cum apar informatii de la fabrica, le public si eu.

Ai idee daca la noul model se va putea face group buy la pret redus? 

Sunt sigur ca fabrica va organiza un group buy imediat ce modelul va fi gata.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Ai dreptate. Formulat nu mai este activ, cred din cauza incendiului. Este posibil sa lanseze noi produse curând, asa ca este bine sa ții un ochi pe acest thread-ul Smile .
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
@Laddu Eu am banuiala, semi-educata, ca diferentele intre rasnitele manuale, aliniate in limite rezonabile, sunt extrem de mici.

Dupa ce ajunge Hiku ar trebui sa am un raspuns si mai concret.

Reply
Din contra, pe aceeasi rasnita aliniata bine, diferentele pot fi destul de mari, din ce am testat, in functie de profilul de taiere al cutitului folosit. Practic timpul de rasnire se poate dubla, simtind ca invarti in gol aproape :) Gustul de asemenea poate fi radical schimbat la acelasi EY, doar prin schimbarea rotorului (para de macinare).

Indraznesc sa spun ca impactul unui profil de taiere diferit al rotorului este mai mare decat impactul unei alinieri la micron, exact ca un cazul profilarii unde aplicarea de presiuni diferite pe puc pe timpul extractiei impacteaza gustul mai mult decat o face o stabilitate termica la zecime de grad.

Reply
Liviu, vorbim de conice manuale...

Nu cred ca mai gasesc postarea de pe HB, dar un posesor de Monolith Conical si M47 povestea ca a incercat mai multe comparatii blind si nu putea spune care e una sau alta.

Si aici pe forum, cand se discuta despre M68 concluzia a fost ca nu neaparat rezultatul in ceasca o facea mai dezirabila decat M47.

Reply
Stiu ca despre ele vorbim. Eu discutam despre ce am mai testat inainte de Pasti :) Momentan nu pot spune mai multe, dar e foarte posibil sa vedem in viitorul apropiat doua variante de cutite de la acelasi producator, cu profil de taiere diferit al rotorului, lucru care schimba total si brutal gustul din ceasca si efortul despus la invartirea manivelei. Vorbim de acelasi diametru de 47.

Reply
Asta ofera Helor de cand au lansat modelul 101...

Ar fi dragut daca noile cutite ar fi compatibile cu modelele mai vechi de M47 si bineinteles daca ar fi disponibile separat. Angel

Reply
Asta ar insemna ca ai putea sa ai un M47 cu profilul cutitelor pentru brew si unul pentru espresso. :) Interesant

Reply
Sigur, asa este si la Helor, si probabil nu e singura rasnita care ofera dual burr set.

Reply

Salut,
Noutati ceva?
ECM Synchronika, Kinu M47, Aeropress, V60

Reply
Am anuntat pe topicul Kinu din sectiunea de reduceri. La început de iunie, odata cu participarea lor la expoziția de la Berlin, va fi gata noul model. Mai departe urmează productia de serie si cel mai probabil in prima jumătate a lui iunie incepem group buy pe forum , cu livrare pe început de iulie, estimez eu, din ce spunea fabrica. Dar hai sa vedem anuntul lor oficial si vorbim in clar după..

Reply
Salutare...atunci trebuie sa mai asteptam. Sper sa dea drumul cat mai repede la comenzi si sa putem face si noi o comanda de grup. Ramane sa vedem cat o sa mai dureze...multumim pt informatie.

Reply
Ca sa mai rascolim putin thread-ul acesta, poftiti la o cafeluta pe varful muntelui, cu Traveler:

https://www.instagram.com/reel/C6ZZY1ws7...9vNHJseWk4

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)