Welcome Back Log In Create Account

Kinu M47 Simplicity

Salutări
[Image: nmSo28Y.jpeg]
5 rasnite kinu+POB, Fellow Aiden, Roest Ultra

Reply
Hai sa mai adaugam poze "spion" daca s-a dat startul Smile

[Image: 5a3dYxc.jpeg][Image: biTm8D4.jpeg][Image: Ls65N9U.jpeg]
[Image: s9NvJe6.jpeg]
[Image: K8oJ9Ay.jpeg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Dar ce e bre acolo, o vinit circusu-n oraș?

Reply
[Image: 6HP6sFU.jpeg][Image: P8p6Lxo.jpeg]Sa fie 

[Image: wfAAEF6.jpeg][Image: NlhYbCB.jpeg]
5 rasnite kinu+POB, Fellow Aiden, Roest Ultra

Reply
Sunt curios daca sunt diferente intre cutitele de brew
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1 SSP HU, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: V60 porcelain/Gabi/CT62 + Zerno Z2 SSP Brews, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Hario Alpha, Outin Nano + Femobook A2

Reply
Bună dimineața,

Am observat ca intre Kinu Simplicity și Kinu M47 Classic singurele diferențe ar fi gulerul (funnel) din plastic respectiv din metal și lipsa respectiv prezenta acelui click feeling system. Se pare ca în prezent paharul este același.
Mai există și alte diferențe pe care nu le-am observat?
Întreb pentru că sunt interesat să achiziționez un Simplicity.

Multumesc pentru ajutor.

Reply
Acum a mai aparut si Rebelul ca sa complice alegerile de tot :) 

Eu unul sunt pentru Simplicity. La aprox o mie de lei cat costa in comanda de grup e greu sa-i gasesti concurenta si minusuri si la fel de greu sa gasesti justificare ca sa dai bani in plus pe Classic, doar pentru acea diferenta din partea de sus. Chiar azi dimineata tineam in mana Kinu Titan si arata ca o bijuterie, e mai usoara datorita folosirii titanului, carcasa sta mai bine in mana datorita acelor striatii,  e serie limitata deci are si o valoare de revanzare buna in viitor...efectiv ai mai multe motive aparent rationale sa cotizezi mai mult. Dar intre Simplicity si Classic sunt mai greu de gasit diferente justificabile versus diferenta pret.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Mulțumesc pentru răspuns. Cu reducerea de pe forum, Simplicity este o ofertă pe care nu o poți refuza. :))
Între timp m-am interesat. Paharul nu este același. La Classic și Titan este din inox, la Simplicity este din aluminiu. Pagina online de la Kinu nu a fost încă actualizată. 
În ceea ce privește Kinu Titan ai perfectă dreptate. În aceste condiții, decât să cumperi Classic, mai bine faci un efort pentru a achizitiona un Titan.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)