Hello There, Guest! Login Register

Kafatek MC4 220v

Buna, vreau sa vând pe râșniță Kafatek MC4 220v, fiindcă ca trebuie sa fac loc pe banca de cafea. Eu sunt Englez, dar locuiesc în Romania (Bihor), vorbesc, scriu și citesc Română (dar nu perfect), încerc sa scriu aici descriere de aparat care este de vânzare :) 

Este vorba de Kafatek MC4, care am cumpărat în Aprilie 2022. Funcționează perfect și nu este nimic semne etc pe el. 

Mi a costat €3350 în total livrat în România anul trecută. 

Câteva detalii despre râșniță: 
  • Upgrade de culoarea negru 
  • TIN Burrs/cutite
  • Capac din lemn 'Zebra'
  • Vine cu toate accesorii originale de Kafatek (Mr puff, pahar de dosing, funnel, etc.)
  • Cutie de livrare de la Kafatek
  • Inclus este un husa pentru motorul care am commandat custom, facut din piele de la cineva pe Kafatek forume.

Aceasta este o vânzare foarte reticentă pentru mine! Ca am plăcut foarte mult de râșniță aceasta, cuțite conical face un gust foarte bun și ‘Mouthfeel’ perfect (din punctul meu de vedere). Dar avem nevoie sa fac loc, și trebuie din păcate sa vând. 

Am mai multe poze pe imgur: https://imgur.com/a/vNQkfM9

Locuim pe langa Oradea dacă vreți sa veniți la noi sa încercați aparatul și vedeți cum merge, am multe boabe de cafea aici! 

Pot sa livrez in radius de 2 ore de Oradea gratis, sau pot sa trimit oriunde în tare cu curier. 

Dacă aveți orice întrebări, puteți contactati la DM. 

O zi si cafea buna! 

Pret: €2600 negociabil

Decent DE1XXL, Levercraft Ultra, Honne, Niche Zero

Reply
Este vandut rasnita, se poate inchis
Decent DE1XXL, Levercraft Ultra, Honne, Niche Zero

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)