Hello There, Guest! Login Register

Jura gigax7 empty drip

Salutare daca ma puteti ajuta cu o problema la un expresor jura giga x7 caruia am dat curatare si la un moment dat mi-a scris pe ecran empty drip tray, am scos acea tava mesajul a ramas pe ecran, golit-o si pusa la loc mesajul a ramas pe ecran am stat ceva minute bune vreo 30 nimic, l-am oprit redeschis la fel, am lasat expresorul scos din priza peste noapte si acelasi mesaj imi apare ce as putea face verifica

Reply
(22-10-2023, 07:57)Abibulaf Wrote: Salutare daca ma puteti ajuta cu o problema la un expresor jura giga x7 caruia am dat curatare si la un moment dat mi-a scris pe ecran empty drip tray, am scos acea tava mesajul a ramas pe ecran, golit-o si pusa la loc mesajul a ramas pe ecran am stat ceva minute bune vreo 30 nimic, l-am oprit redeschis la fel, am lasat expresorul scos din priza peste noapte si acelasi mesaj imi apare ce as putea face verifica

Tava a mai fost curatata amanuntit?

Daa ai masina de spalat, pune-o la program de pahare cu putin detergent pentru masina de spalat vase.

Reply
Da chiar la masina de spalat vase am spalat-o, dar acum mi-am comandat alta noua, ca deja mi-a luat prea mult timp sa astept, am sa revin peste cateva zile cand imi soseste cu noutati

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)