Welcome Back Log In Create Account

Joystick in loc de roata pentru aburi

Inca o sursa gasita, 64E / buc, 19E transportul pana in 5kg.
Nu stiu filetul, dar pare normal, voi intreba.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Sigur e bun link-ul? Nu pare complet si nici compatibil cu joystick-urile
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Nu ii trebuie decat un bumb din lemn sau din plastic, care se gaseste destul de usor. La ei este mai scump.

Despre compatibilitate de ce spui ca pot fi probleme? Nu stim filetul, inca, astept raspuns.

Poate la o comanda de grup ar face si un discount.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Cred ca ne pregatim de o noua comanda de grup!

Filetul de mai sus este 1/4 (fix ce trebuie la Brewtus si la majoritatea altor E61).

Discount-ul obtinut e de 10%, deci ne va costa 57.6E + 19E transport (impartit la cati suntem). Ramane acel maner din capat, ce se poate gasi ieftin la piese.

Reply
(12-10-2017, 23:18)Lyvyoo Wrote: Inca o sursa gasita, 64E / buc, 19E transportul pana in 5kg.
Nu stiu filetul, dar pare normal, voi intreba.

Nu mai merge link-ul
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Cand mergea link-ul asa aratau:

[Image: g6Po7Ge.png]

Pretul e bunicel si raspunde omul amabil la pagina de contact.

Reply
Si eu sunt interesat de treaba asta..
Rocket R60-V; Macap M7D; Kinu M47

Reply
Nu pare sa mai fie pe site

Reply
Îi dau un mail omului să vedem dacă mai are...

Reply
Sunt la omul de la piese expressor si poate aduce ansamblul de abur pt joystick undeva la 85-90eur zice el ..cred ca in banii astia il convingem sa puna si un joystick ...
Rocket R60-V; Macap M7D; Kinu M47

Reply
Am aflat, din Germania am avea 10% discount si 19E transportul, pentru cele doua tipuri de joystick-uri, fara maner, de mai sus. Bumbii aceia (manere sau cum s-or chema) sunt scumpi la el, 24-28E/buc, din lemn

Reply
Hai sa-i dam drumul atunci

Reply
Ceva de avut in vedere pt cei cu duze Tidaka: sa intrebam daca se mai potrivesc pe noua teava de abur

Reply
Nu cred, am impresia ca trebuie celelalte, cu filetul in interior. Oricum, la cati useri de Expobar asteapta duza Tidaka, nu va fi o problema nici vanzarea actualei nici o comanda de grup pentru altele noi de alt tip. Tipul mi-a spus asa: 

The thread is G1/4. That's the usual thread for these valves and for most of the machines.

[Image: qbQ5ukC.png]

[Image: Jou3RK4.png]

[Image: dXlfHOr.jpg]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)