02-03-2017, 17:08
Te duci la B Sorine doar pt testat rasnita? Luati va rog o ruleta si pozati dimensiunile!
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero, Kinu M47, Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II
|
Intalnire testare rasnita Honne in varianta home
|
(02-03-2017, 17:08)Costa79 Wrote: Te duci la B Sorine doar pt testat rasnita? Luati va rog o ruleta si pozati dimensiunile!
(08-03-2017, 12:54)vladdooo Wrote: As mai adauga:Butonul on/off este în spate (stă on mereu) și mai este unul roșu în față, din acelea cu puls
- butonul on/off e in spatele rasnitei, ar fi fost mai bine pozitionat in lateral (ca la Gaggia MDF)
- un disclaimer: n-as putea sa zic ca am testat rasnita, mai mult ne-am jucat un pic. N-am fost pregatiti nici cu cafea cum trebuie si, oricum, era tarziu de baut espresso [Image: smile.gif]
In rest, a fost foarte faina intalnirea, promit ca ma voi prezenta mai des la astfel de evenimente [Image: biggrin.gif]
asta la modelele mai noi.(08-03-2017, 12:54)vladdooo Wrote: ......n-as putea sa zic ca am testat rasnita, mai mult ne-am jucat un pic. N-am fost pregatiti nici cu cafea cum trebuie si, oricum, era tarziu de baut espresso [Image: smile.gif]