23-01-2015, 18:27
Vazand multe modificari care se fac pe espressoare si chiar useri care au renuntat la garantie, credeti ca ar fi interesant de propus sa avem posibilitatea de a cumpara espressoare mai ieftine, dar fara garantie (decat una initiala de doua saptamani sa zicem, pentru eventuale defecte din fabrica)? Ce ar insemna acest "mai ieftin ?" pentru a fi relvant, ca si procent din valoarea aparatului?
Ma gandeam la o apropiere de unele scoruri din afara pentru anumite espressoare mai scumpe aici, avand in vedere ca practic nu ai garantie atunci cand cumperi din afara Romaniei, trimisul pe curier international fiind destul de costisitor si posibil riscant pentru aparat.
Din cate stiu eu, orice service necesita un abonament lunar / anual, pentru orice tip de produs electric, care intr-un procent mai mare sau mai mic se reflecta in pretul produsului. Tocmai acel procent ar putea fi taiat.
Visez eu prea mult la ieftineli? :) Ar merita?
Ma gandeam la o apropiere de unele scoruri din afara pentru anumite espressoare mai scumpe aici, avand in vedere ca practic nu ai garantie atunci cand cumperi din afara Romaniei, trimisul pe curier international fiind destul de costisitor si posibil riscant pentru aparat.
Din cate stiu eu, orice service necesita un abonament lunar / anual, pentru orice tip de produs electric, care intr-un procent mai mare sau mai mic se reflecta in pretul produsului. Tocmai acel procent ar putea fi taiat.
Visez eu prea mult la ieftineli? :) Ar merita?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper