Welcome Back Log In Create Account

Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare

Da, in ordinea din postarea mea.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Ma inscriu si eu, multumesc!
Lelit PL41TEM + Kinu M47

Reply
@petr.m apoi urmeaza @fmmirel si de acolo revine in Bucuresti unde va ramane pentru @stefanDD daca ne da un semn in thread, apoi @PanK13 , @Carmi , @mircea.cotoc , @Cezar19
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Salutare! Am primit ieri tamperul, o sa il testez cateva zile, dupa care merge la @petr.m. Multumesc!
Ex: Eureka Mignon Libra 65 AP | Now: Mahlkoenig e64 ws | Lelit Victoria PL91T

Reply
Salut,

Revin si eu cu intarziere. Sunt nevoit sa ma retrag din lista, cel putin pentru moment, ca am plecat din tara.
Daca prin luna mai o sa mai fie in Bucuresti, ma pun din nou pe lista.
Lelit Bianca V3, Niche Zero
Cafflano Kompresso, Comandante MK4

Reply
Salutare, ma inscriu si eu daca mai este diponibil dupa ce ajunge pe la colegii inscrisi. Multumesc!
Lelit Bianca v3 White, DF64 Gen 2

Reply
Salutare, vineri tamperul a plecat catre colegul @petr.m :) Multumesc grupului pentru sansa oferita!
Ex: Eureka Mignon Libra 65 AP | Now: Mahlkoenig e64 ws | Lelit Victoria PL91T

Reply
(30-03-2026, 13:12)bx3m Wrote: Salutare, vineri tamperul a plecat catre colegul @petr.m :) Multumesc grupului pentru sansa oferita!

multumesc pentru livrare, l-am ridicat si eu acum - o sa il pun maine la treaba.

tips, tricks or best practices anyone?
• Hedone Bugster • Expobar Brewtus • Iberital Expression 
• Mahlkönig EK43 • Fiorenzato F83E XGI • Hedone Honne • Mahlkönig KENIA

Reply
urmeaza @fmmirel corect?

astept in privat detaliile necesare pentru expediere.

ca si pareri, personal am incercat pe mai multe origini cu densitati, procesari si niveluri de prajire diferite si am intampinat mereu mixed feelings, nu pare a exista o evolutie lineara sau reteta.

Multumesc atat Liviu cat si Barbro pentru sansa de a trage o concluzie priceless despre proces si posibilitatea unei investitii :)
• Hedone Bugster • Expobar Brewtus • Iberital Expression 
• Mahlkönig EK43 • Fiorenzato F83E XGI • Hedone Honne • Mahlkönig KENIA

Reply
@petr.m - am trimis PM
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
salutare, am ridicat coletul de la easybox acum cateva minute (multumesc @petr.m). Il pun la treaba incepand de maine si luni il pot pune inapoi la easybox cand revin si curierii din vacanta (@PanK13 te rog PM cu nume, telefon, email si numele easybox-ului)

Recapitulez ordinea, conform cu ultimul update de la @Lyvyoo plus restul comentariilor de dupa:
@stefanDD s-a retras (te rog anunta-ma daca te razgandesti pana luni pe la pranz)
@PanK13
@Carmi
@mircea.cotoc
@Cezar19
@sorin2ro

PS: postez si cateva poze cu obiectul (status update/check in).
[Image: QDwUwLAm.jpg][Image: hmFJMalm.jpg][Image: VZp4b7mm.jpg][Image: 2C4gUYkm.jpg]

Reply
N-am primit inca raspuns la PM-ul trimis catre @PanK13. As propune sa il trimit catre @Carmi daca nu primesc raspuns pana maine ca sa nu il tin blocat.

Reply
:)) ma suparam pe mine daca pierdeam si tura asta!!
Aici sunt!!

Reply
Eu voi ramane la capat de lista, timp de 2-3 saptamani nu l voi putea testa. O sa l iau de la Sorin.
Lelit Bianca V3, Cafflano Kompresso, V60, Aeropress, Orea, DF64V, Kinu Simplicity, Comandante C40 , Past # Lelit 042 Emi +Pid, Niche zero

Reply
Coletul a plecat azi catre @PanK13. Multumesc @AlexBarbro si @Lyvyoo. E un accesoriu foarte bine gandit. Cred ca m-a convins suficient cat sa plasez o comanda, mai ales ca am vazut ca se pot comanda si talpi extra pe dimensiuni custom.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)