Welcome Back Log In Create Account

Imprumut rasnita AVX CG301

Asa cum am mai anuntat, rasnita AVX CG301 primita de la @MyR pentru teste poate pleca spre espressomani pentru aprox 5 zile sau pana la predarea catre alt coleg. Am dorit mai devreme cu gandul ca le va trebui baietilor la festival dar mai sunt totusi 3 saptamani pana la SCF asadar e pacat sa stea doar la mine.

Este vorba de acest model  - https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...-AVX-CG301

Conditiile de predare:
- fiecare coleg care primeste rasnita este responsabil sa o utilizeze corespunzator, fara fortari, fara sa o desfaca, cu atentie la zgarieturi, loviri, bruscari, doar pentru cafea prajita evident (nu verde), doar pentru rasniri ocazionale nu pungi intregi deodata.
- nu este obligatoriu sa scrieti vreun review, insa plusurile si minusurile, asa cum le simtiti voi, ar fi utile in thread-ul din link, ca sa vedem diverse opinii pe acolo, in functie de experienta fiecaruia in utilizare.
- daca sunt costuri de transport, acestea vor fi suportate mereu de catre destinatar, iar in cazul predarii personale cautati voi de comun acord o locatie potrivita.
- la predare rasnita trebuie sa se gaseasca in ambalajul sau original. 
- momentan rasnita se afla in Bucuresti, si v-as ruga sa gasiti variante sa o predati personal, pentru a evita curierii si potentialele bruscari. 

P.S. Primul user care si-a manifestat dorinta este @belogerer, iar pentru a va inscrie  postati in thread intentia voastra si se va merge in ordine. Momentan doar in Bucuresti, dar va circula mai apoi si prin tara.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

As fi si eu interesat sa o testez
Cafelat Robot, Elektra Micro Casa Leva, Lelit Anna PL41TEM, Staresso Mirage Pro Plus 2023
Timemore Sculptor 078S, Kinu M47 Simplicity

Sunt si eu pentru a o testa :) --> Cluj-Napoca ? imk astept randul :)
Essenza Modena | F74 Navigator MHW-3Bomber | Barbro Equilibrium
EX: Lelit PL41TEM | Sette 270

Mă pun și eu la rând pentru a o testa - ma pot deplasa oriunde in Bucuresti pentru preluare
#Lelit Bianca V3 Gold #DF64V + SSP MP, #Eureka SD Pro #Pullman 876 #VST #WWW.CAFFYX.APP - Espresso Journal & Live Data Monitoring (Personal Project)

Doresc si eu sa fac teste cu acesta rasnita. Multumesc !

(17-09-2025, 10:05)andreicosd Wrote: As fi si eu interesat sa o testez
Se pare nu mai pleaca acum unde era planificat asa ca vei fi primul, iti dau pm
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

ma inscriu si eu, daca mai ramane disponibila. Multumesc!
Pietro, Kinu Simplicity, DeLonghi, V60, Aeropress

Rasnita a plecat catre @Silviu_Iulian pentru ca ceilalti colegi nu au fost disponibili. Umreaza @belogerer (cel cu care vorbise inainte de deschiderea thread-ului) si @andreicosd care nu a fost disponibil acum pt preluare, apoi lista continua. Va rog sa anuntati aici daca urmatorul coleg nu poate, ca sa trecem mai departe.

La Cluj va ajunge dupa ce terminam cu ea aici in B, ca sa nu o plimbam pe curier prea mult.

Bucurestenii ar putea sa se cupleze, nu doar ca sa mearga mai repede, dar in general judeci mai coerent in grup decat singur.
Nu sunt interesat, adica in lista, doar chibitzez. La Craiova exista deja, am unde sa o pot vedea.

Salutare! Râșnița a ajuns la mine săptămâna trecută iar acum a venit timpul să o predau următoarei persoane de pe listă. @belogerer îți las un PM.
#Lelit Bianca V3 Gold #DF64V + SSP MP, #Eureka SD Pro #Pullman 876 #VST #WWW.CAFFYX.APP - Espresso Journal & Live Data Monitoring (Personal Project)

Daca nu raspunde in doua zile, mergem mai departe catre @andreicosd

Tot vorbiți de plimbat rasnita ici-colo, dar nimeni nu oferă niciun feedback despre ea .
Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic 

(22-09-2025, 21:22)GeorgianM Wrote: Tot vorbiți de plimbat rasnita ici-colo, dar nimeni nu oferă niciun feedback despre ea .

Părerile le găsești aici
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...-AVX-CG301
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

@belogerer ți-am lăsat PM dar fara răspuns până acum.

Vorbeste mai departe cu @andreicosd

(24-09-2025, 14:49)Lyvyoo Wrote: Vorbeste mai departe cu @andreicosd

Salutare, tocmai ce i-am trimis un PM lui @andreicosd .

Salut! Rasnita a ajuns la mine in seara asta. De maine o pun la treaba.
Cafelat Robot, Elektra Micro Casa Leva, Lelit Anna PL41TEM, Staresso Mirage Pro Plus 2023

Buna dimineata! Rasnita poate sa mearga la urmatorul de pe lista,eu renunt sa mai probez rasnita. Multumesc

cred ca @BogdanBC e urmatorul. o sa ii scriu un mesaj privat

Am preluat azi rasnita, multumesc! Daca nu mai exista doritori dupa mine, cand si unde o predau?
[Image: xIQ7lTr.jpeg]

ma inscriu si eu, tot Bucuresti :)
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

La mine e gata, pregatita sa o dau mai departe. @vladdooo daca esti disponibil azi, o poti prelua.

ma retrag, am mai facut un pic de research si nu e ce caut
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

@Lyvyoo, cum procedez mai departe? eu ajung duminica la festival daca exista posibilitatea sa o predau atunci.

Ok, atunci o aduci la festival, ma cauti pe la scena si vedem unde o lasam. DAca mai este cineva doritor intre timp si  eventual vine la festival, sa dea un semn pe thread.

Buna ziua!
Mai este disponibila pentru teste?

Din păcate a fost trimisă la Barshaker.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)