Espressoman infocat
Iași
05-02-2023, 21:15
(This post was last modified: 05-02-2023, 21:52 by RaduNim.)
A testat cineva acest tamper?
Tare îmi face cu ochiul

Ar mai fi si normcore dar la ăsta îmi place talpa, plus autonivelare
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B09QYQBC5...5GHGILJ0QV&psc=1
Bezzera Unica PID | CS Flow controller | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST
Espressoman infocat
Constanta
Eu am comandat un tamper si alte câteva accesorii de la normcore. Încă e pe drum comanda, am comandat inclusiv talpa spiralată. Dar din ce văd Ikape-ul e mult mai avantajos…din păcate au doar pe gri
Fellow OdeV2|ComandanteMk4|Stagg[X]|Orea|Cafec|Ekg
Ex:Kinu Siplicity,BelezzaBellona,EurekaSD,MyriaMy4446
Espressoman infocat
Iași
Este si pe negru dat de 58.3mm, nu de 58.5
Bezzera Unica PID | CS Flow controller | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST
Espressoman infocat
Constanta
Nu am știut, când ajunge tamperul o sa ii fac o recenzie, te anunț ar trebuii sa ajungă săptămâna asta, sper
Fellow OdeV2|ComandanteMk4|Stagg[X]|Orea|Cafec|Ekg
Ex:Kinu Siplicity,BelezzaBellona,EurekaSD,MyriaMy4446
Espressoman infocat
Iași
Super, chiar sunt interesat! Ms mult!
Espressoman infocat
Iasi
Si eu astept un normcore v4, cine stie cand ajunge...dar m-am uitat si la Ikape. Mie mi se pare mai orgonomica forma la Ikape dar am mers pe normcore ptr ca nu mi-a placut mai mult cel alb de la normcore scos recent.
exista cv similar cu Ikape si mai ieftin:
https://www.amazon.de/-/en/Accessories-E...W6V2V5WLJQ&keywords=tamper+pusee&qid=1675675398&sprefix=tamper+pusee%2Caps%2C104&sr=8-9
PS: recomand comanda de pe amazon.de, e relativ ieftin transportul si daca e trimis de amazon vine si repede.
Ascaso Steel Duo PID / Niche Zero ----- Gaggia Classic 2015 / Mazzer Super Jolly
Espressoman infocat
Iași
la normcore si ikape ma atrage si talpa spiratala
Espressoman infocat
Bucuresti
Salut,
Se poate un feedback pentru normcore sau ikape?
Se potrivesc cu sita VST? Vad ca normcore are 58,5 mm si ikape 58,35 mm, iar VST merge pana in 58,4 mm (?)
Lelit Bianca v3 | Niche Zero
Espressoman infocat
Deva
Merge 58.5mm in Vst. Am tamper de 58.5 și sita Vst
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Espressoman infocat
București
Salutare , a comandat pana la urma cineva de la Ikape ? Astept o comanda de la ei , aparent a venit cu avionul China - Ungaria , a fost vamuita in Budapesta iar de 3 zile imi spune ca este la curierul local, dar mi-au dat un awb de DPD bulgaria in care nu misca nimic.
Stone Mine & Eureka Mignon Specialita/ Timemore Black Mirror Basic