Welcome Back Log In Create Account

Hottop - piese de schimb/uzura

Salut,

Am nevoie de un heating element pentru un prajitor Hottop si nu am gasit decat pe site-uri din state.

Exista posibilitatea de a gasi piese de schimb si prin Europa sau puteti recomanda site-uri de unde ati achizitionat, daca/cand ati avut nevoie :)? 

Multumesc
Starseeker (AK74 & Edge Plus) + Rocket R58 + Hottop

Reply
M-as gandi si la inlocuire, exista site-uri cu sute de modele de unde poti gasi ceva apropiat.
Nu mai zic de cele modelabile, genul asta:
https://maivis.ro/index.php?route=produc...t_id=12632
Care le poti indoi in ce mod doresti.

... daca nu gresesc puterea de 800W cat stiam ca are HT... oricum sunt si de 1000W

Nu in ultimul rand... ce mi-e cumparare din China, ce mi-e USA... Confused

Reply
Daca nu gasesc ceva prin Europa varianta China cu siguranta vine cu un cost mult mai atractiv.

Nu arata rau nici varianta cu cele modelabile... Trebuie sa vad daca au suficienta lungime.

Multumesc

Reply
1110mm / 4 = 278 mm per segment, sa nu fie chiar prea lunga... nu vad asa lung tamburul la HT... Confused

Reply
Aprox. 700mm are desfasurata rezistentei actuale. Nu stiu exact puterea, nu am gasit in cartea masinii aceasta informatie :(

O sa incerc cu o rezistenta modelabila ...

Reply
Daca asa arata elementul de incalzire, as incerca sa-l inlocuiesc cu doua elemente standard care insumeaza aceeasi putere si pot fi gasite pe-aproape la nevoie.
Rezistentele cu bucle simple chiar sunt cele mai comune, ieftine, usor de montat si in functie de putere, le poti conecta inseriate sau in paralel pentru a obtine o putere apropiata de cea a elementul original.

[Image: R256vKZl.jpeg]

Reply
Adica 2*400W la 115V... succes de gasit asa ceva... Confused

Reply
Ma gandeam la 2*750W@230V inseriate.

Reply
(Yesterday, 08:03)CosminN Wrote: Aprox. 700mm are desfasurata rezistentei actuale. Nu stiu exact puterea, nu am gasit in cartea masinii aceasta informatie :(

O sa incerc cu o rezistenta modelabila ...

Pai si unde inghesui restul de la 700 la 1100 mm... ? Confused
Ai acolo material sa faci inca o bucla 3*350 = 1050, dar modelabilu asta nu permite curbe chiar asa stranse...
As face intai o scanare sa vad tot ce are Malvis gata facut de 800W, poate gasesc ceva mai apropiat.

Puterea nu e specificata in manual, doar cat de capabila sa fie priza in care il conectezi: curent de minim 8A.
Deci 110*8 = 880W.
Am gasit insa masuratori facute pe HB:

Quote:With the heating element off (just the internal electronics and the drum motor powered),
the consumption was 24 watts. With the heating element at 100%, about 756 watts.

Deci chiar mai putin... 756-24 = 732W.

(Yesterday, 10:37)vdub Wrote: Ma gandeam la 2*750W@230V inseriate.

At

Reply
@vdub poza atasata de tine este din interiorul hottop-ului.

@renatoa amgasit asta, parca e chiar ce trebuie. Nu am folosit niciodata si nu am idee cat de flexibila este dar la ce pret are merita sa incerc :)
https://maivis.ro/index.php?route=produc...rezistente

Reply
Take two My

[Image: comanda_minima-182x182_0.png]

... sau daca mai gasesti ceva util prin casa in site... Confused

Reply
Exact, doua!
Si pentru siguranta dar si ca n-am incotro :)

[Image: mtjhEM5.png]

:(

Reply
Vezi aici, aparent accepta doar o bucata si nu cere srl:
https://kalva.ro/index.php?route=product...t_id=14683

... desi ambele sunt la aceasi adresa ... Confused

Reply
Acelasi lucru, am incercat. Merci

Am reusit sa gasesc o firma si am plasat comanda, sa vedem daca si livreaza :)

Revin

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)