Hello There, Guest! Login Register

Honne Home edition by Hedone

Rasnita model 2019, cu modul antiretentie, arata si functioneaza ireprosabil (contrar catorva cazuri nefericite de care am auzit).

A macinat de la blenduri autentice napoletate pana la prajiri light PT filtru (Mabo, Sloane, Yume , etc) fara probleme si Fara SA SE blocheze nici macar o singura data!
In Decembrie a fost la Craiova PT o revizie full, aliniere riguroasa a cutitelor, montaj ultimul model de curea, inlocuit o-ring , curatat /mentenanta.
In stare absolut impecabila.

Pret 4400 lei,
Predare personala in Cluj si imprejurimi, curier PT restul tarii.

Alte information/discutii doar in PM 
[Image: KwRufOu.jpg][Image: CCxyzwT.jpg][Image: igbIBOL.jpg][Image: 9k3AgTm.jpg]
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
Curatata complet, in stare exceptionala, cu absolut toate upgrade-urile existente la zi, aliniata la perfectie acum nici 2 luni de zile, asteapta un nou proprietar
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
Fa-ti o Primavara mai luminoasa, punand un Honne pe masa  4

Reply
Catelus cu parul cret, mai lasa si mata’ din pret Smile

Nu te supara pt. off topic.
ACS Minima, Niche Zero

Reply
Ca tot e un subiect controversat si la moda acum pe forum.
UP pt o rasnita care a fucntionat si continua sa functioneze ireprosabil, cu revizie Full, upgrade-uri complete la zi si aliniere perfecta a cutitelor.

Reply
De astazi si pana in 14.04 inclusiv oferta speciala  - 4150 lei !
Mai jos de atat nu va cobora niciodata.

Daca nu se da pana de sarbatori, e posibil sa o retrag de la vanzare...

Reply
Salut!
Să înțeleg că între honne și niche a câștigat niche?
Bezzera Unica PID | CS Flow controller | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST

Reply
Salut, nu...mai deloc as zice, din contra.
Dar a castigat dimensiunea/lipsa de spatiu, si nevoia de cash. Curand cred ca pleaca si Niche ...

Reply
Deci e recomandabil sa postezi anuntzuri de vanzare fara semnatura  Big Grin

Reply
Da, o sa renunt la semnatura, sunt deja 2 ani decand am raspuns la peste 50 de PM despre "care rasnita e mai buna"; initial Honne vs DF64, ulterior Honne vs Niche, apoi combinatii intre cele 3....

Gasesc epuizanta situatia si imi este foarte greu sa inteleg cum o parte atat de mare din cititorii acestui forum, cu toata informatia detaliata care le sta la dispozitie, poate vorbi si acum in termeni de "mai bun" intre 2 sau mai multe rasnite cu principii de macinare diametral opuse.
Chiar si intre 2 plane, o simpla diferenta in geometria cutitului genereaza rezultate extrem de diferite in ceasca, apoi ce sa mai zic cand e vorba de conic vs plan, marime, turatie etc....
Personal, eu inca nu am intalnit niste diferente atat de mari in rezultatul extractiei ca intre Honne vs Niche si am avut pe blat aprox 10 rasnite de-a lungul vremii, uneori si cate 4 in paralel....dar ma opresc aici....

Reply
probabil lumea e curioasa ce rasnita urmeaza , care o consideri mai buna ca honne  Big Grin
spor la vanzare !

Reply
Acum 20 ani intr-un forum unde am postat un review comparativ intre doua camere, constand doar in descriere tehnica si mostre de imagini/video, lasand lumea sa judece cu retina fiecaruia, tot eram intrebat care e mai buna...

Intr-o lume unde s-a dovedit ca 50% citesc si nu pricep, si ca atare sar la clipuri direct la partea cu concluziile, pe care si le insusesc religios, nu vad de ce ai cere rationamente. Aia care rationeaza nu te intreaba.

Reply
Rasnita vanduta aici inteleg ca are toate upgrade-urile facute din descriere.
Intrebare: exista vreo diferenta intre aceasta si ultimele modele vandute curent de Honne ? (in afara de faptul ca aceasta este second ) Ma refer la piesele interne, design intern/extern etc .... Sau cele noi de acum au doar upgrade-urile pe care le-ai facut si tu la modelul tau vechi ?

Reply
Nu stiu daca intrebarea imi este adresata, sau ai formulat-o la modul general, pt intreaga comunitate.

Upgrade-urile au fost efectuate in luna Decembrie, asa cum am mai precizat. Restul materialelor din ansamblul ei nu sunt in masura sa spun daca coincid 100% cu cele folosite in productia rasnitelor actuale sau nu, nici nu am avut alaturi un Honne 2022, sa pot macar vizual face o evaluare. Probabil ca cel mai exact si corect raspuns ar putea veni doar din partea echipei de la Craiova, altfel noi aici doar stam si povestim povesti.

Reply
Multumesc frumos pentru raspuns! Eram curios, si nu doar de dragul discutiei, chiar sunt in cautare de o rasnita buna (pentru mine).

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)