Espressoman infocat
Bucuresti
Salutare!
La sugestia pasionatilor de cafea din comunitatea Fluid.Coffee/Espressoman.ro, organizam sambata pe 16 aprilie, ora 12AM, Home-Barista Cup Tasters Competition, editia 1.
Un Cup Tasters national, dar la scara mult mai mica si dedicat home-barista. Pentru ca spatiul cafenelei nu ne permite, vor fi doar 8 participanti.
S-au ocupat deja 6 locuri, deci mai sunt 2 disponibile. Daca exista doritori, rog sa posteze aici si voi reveni cu detalii despre inscriere si regulament.
Vor fi si cafele cadou pentru finalisti, oferite de @mabo.coffee < :) >
Succes!
https://www.instagram.com/p/Cb-4EsZA94N/...mMyMTA2M2Y=
Espressoman infocat
Bucuresti
Se va da si live, pt cei care vor fi pe munte? :kosa:
Filtroman infocat
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Cafflano Krinder (de vanzare)
Espressoman infocat
Bukarest
Salut, doresc.
Danke
Mazzer SJ | Zwänger Favorite Typ0 | Isomac Giada | Promac Lollo | Tecnosystem Blitz | Gaggia Dose
Espressoman infocat
Bukarest
Mazzer SJ | Zwänger Favorite Typ0 | Isomac Giada | Promac Lollo | Tecnosystem Blitz | Gaggia Dose
Espressoman
Bucuresti
Felicitari, @
Neuzeitlich!
Bezzera Aria (de vanzare), Honne, Outin, Aergrind
Espressoman infocat
Bukarest
Mulțumesc pentru felicitări, pentru eveniment, pentru primire, pentru premiu, pentru participarea celorlalți, pentru atmosfera degajată.
Fiind prima participare la așa ceva, sunt primul surprins. Se vor face glume acum pe seama mea, dar vor fi sigur mai reușite decât cea pe care am încercat-o în momentul fotografiei finale.
Dacă mai apar ocazii, mai vin!
Espressoman
Bucuresti
(16-04-2022, 17:26)Neuzeitlich Wrote: Dacă mai apar ocazii, mai vin!
Sper sa mai faca Fluid asa evenimente si sa mai vii, la ce scor si timp ai avut, cred ca multi dintre noi cei care nu am apucat sa participam de data asta o sa vrem sa ne testam abilitatile intr-un versus cu tine.
Ca sa ma identifici, sunt cel care a venit cu baietelul, multumesc pt oferta cu desenul :)
Aveam de ajuns si in parc si asa mi-am prelungit iluzia ca sunt bun la tasting prin neparticipare azi :)
Bezzera Aria (de vanzare), Honne, Outin, Aergrind
Espressoman infocat
Bucuresti
Espressoman fresh
Bucharest
Nais! Felicitări pentru organizare și participare! :77:
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova