Welcome Back Log In Create Account

Hello

Salutare tuturor,

Sunt un n00b in domeniul cafelei, desi beam/beau 3 "cani" pe zi la filtru.
Dorind sa caut un espressor si sa inteleg ce cumpar pt mama de 8 martie, am ajuns aici si din una in alta am inceput cu:
- achizitionare cafea de la prajitor
- achizitionare Gaggia Classic pt parinti (f. noobi si ei in domeniu), din pacate de la Flanco si nu prin reducerea de pe espressoman :(
- pentru mine am luat rasnita PL43MMI dar nu am testat-o f. mult pt ca inca nu am espressor (Gaggia a ramas la parinti)
- pentru parinti am luat totusi o rasnita antica despre care am citit de bine pe un forum din RO :Zassenhaus . Desi se invarte destul de greu la ea mi s-a parut ca rasneste destul de bine pt. cele 2 cafele pe care le-am reusit acasa la parinti. Nu stiu daca are probleme sau asa ar trebui sa mearga neavand experienta, dar sunt pregatit sa descifrez problemele.

Desi am citit vreo 2 zile forumul, am avut ceva probleme la instalarea Gaggia si am crezut initial ca lipsesc vreo 2 componente, insa intr-un final m-am dumirit.

Pt. mine cred ca voi opta pt. espressor PL41TEM PID , insa mai am de citit pana la momentul achizitiei, n-as vrea sa ma grabesc. Intre timp voi experimenta rasnita si cateva tipuri de cafea de la prajitori la French press & ibric.
Lelit PL41TEM ( Sita dubla Ascaso Precision Competition) | Lelit PL043MMI | Tamper Lelit | Latiera Motta 50cl
Gaggia Classic model nou | PL43MMI | Tamper Etolia 58mm

Reply
Bun venit,

"Zass-ul" e o rasnita ok cat de cat, daca a fost pastrata in conditii bune si nu au ruginit cutitele sau interiorul.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Da, spre rusine mea, nu l-am desfacut, am vrut doar sa vad ce iese "as it is".
Dar acum am gasit niste informatii pt reconditionare, oricum de curatat trebuie curatat clar.
Atunci vroiam doar sa vad cum se impaca mama cu ea (se rasneste greu).

Informatiile respective le citisem, unde altundeva decat aici :)
Lelit PL41TEM ( Sita dubla Ascaso Precision Competition) | Lelit PL043MMI | Tamper Lelit | Latiera Motta 50cl
Gaggia Classic model nou | PL43MMI | Tamper Etolia 58mm

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)