I run on coffee!
Amsterdam
Salutare,
sunt curios daca s-a jucat cineva cu espressorul de le Hedone; evo manua si poate da mai multe detalii despre constructie si funtionare.
ca si design aduce putin a KVDV :)
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome
Espressoman Administrator
Bucuresti
Este unul la ei in showroom, disponibil pentru joaca.
Foloseste doar legarea la apa, fara rezervor, fiind un DB cu E61.
Din ce se aude, Dragos de la Hedone are proiecte noi pe 2018, deci pe la jumatatea anului cred ca ne asteapta ceva surprize romanesti.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
I run on coffee!
Amsterdam
tot astept un grup saturat :)
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Espressoman infocat
Bucuresti
L a restaurant PERLA (sau cum s-o mai numi acum)
![[Image: 8E0gER2.jpg]](https://i.imgur.com/8E0gER2.jpg)
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM
I run on coffee!
Amsterdam
Salutare,
Fac un scurt follow-up al discuției : după întâlnirea de vineri cu Dragoș (hedone) înțeleg ca au fost deja vandute 2 espressoare cu grup saturat ( pe piața asiatica insa). Este foarte posibil ca în viitorul apropiat sa apară acest model oficial pe site. Momentan par sa fie constrângeri de ordin tehnic și al execuției efective.
Pretul se preconizează a fi mult sub ce opțiuni avem acum.
Espressoman traditionalist
ro
... Nu putem decat sa ne bucuram si sa le dorim mult succes celor de la Hedone ... :banan:
In alta ordine de idei , iata ce am gasit eu cu destul de multa intarziere ... :D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
I run on coffee!
Amsterdam
Foarte interesant!
Cat despre masinaria eu unul o aștept cu interes.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Espressoman infocat
Iasi
Mihai.B Wrote:Cat despre masinaria eu unul o aștept cu interes.
+1
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47
Espressoman infocat
Iasi
02-03-2018, 20:16
(Edited 02-03-2018, 20:17 by fmmirel.)
shot in the dark here ...
Sunt curios daca este cineva mai apropiat de cei de la Hedone si stie cumva in mare cam cand ar trebui sa apara acest espressor mentionat de Mihai :D
Personal, mi-am pus toate planurile de upgrade on hold pana vad modelul acesta. Eventual chiar sper la un bundle cu Honne :38:
I run on coffee!
Amsterdam
Cred ca doar cei de la hedone ne pot răspunde. Sunt în aceeasi situația ca tine. Astept.
Espressoman infocat
Iasi
Corect

Pana una alta multumesc ca ai postat informatia pe thread, eram foarte aproape sa achizitionez alt produs, mi-ar fi parut rau daca nu asteptam macar sa vad modelul de la Hedone.