Welcome Back Log In Create Account

Hario Neo

Ma bate gandul sa incerc Hario Neo si vad ca il au doar pe site-uri din Taiwan. Pretul (inainte de shipping/taxe) e pe undeva pe la 90-100 lei. Ma gandesc sa fac o comanda de mai multe bucati, asa ca am zis sa intreb aici daca sunt doritori? Let me know. La multi ani!
Espresso: Aram, Flair, Rok. Brew: AeroPress, April, Cafec, Canadiano, Delter, E&B, Gina, Hario, Kalita, Orea. Moka: Araku, E&B, Stelton. Ibric: Soy.
Grind: Aergrind, Arco, Comandante, Hario, Rok. Kettle: Brewista, Fellow, Hario, Takahiro.

Reply
Salut Mihnea
Eu ma bag la 1 bucata 01 si 1 bucata 02
Multumesc frumos!
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Salut, +1 la mine , varianta 01.
Espresso:Stone Mine & Timemore Sculptor 078S/ Felicita Arc
Brew: 1zpresso zp6 special 

Reply
Salut,

Si eu o bucata 01 + o bucata 02. Multumesc!
Filtroman 
Orea V4/ V60 Loveramics, Hario Ceramic, Origami/ Lily Drip/ Fellow Stag X/
Aeropress/ Hario V01 Neo
Pietro/ Comandante C40-MK4/ 

Reply
Ciao,
Doresc si eu UNO bucata, 01 size
Merci si la multi ani de extrasuri.
Roaster

Reply
Salut
+01 size.
Ms
Bianca, Bentwood, Kinu TITAN, Pietro

Reply
Doresc și eu +1 varianta 02
Expobar Leva HX (rotary pump), Honne 1.0, MK Vario, Hario scale, Hario Switch, Aeropress

Reply
ok. inchid lista, ma apuc sa dau comanda. va tin la curent
avem 5x V01 si 3xV02 din ce am centralizat.
Espresso: Aram, Flair, Rok. Brew: AeroPress, April, Cafec, Canadiano, Delter, E&B, Gina, Hario, Kalita, Orea. Moka: Araku, E&B, Stelton. Ibric: Soy.
Grind: Aergrind, Arco, Comandante, Hario, Rok. Kettle: Brewista, Fellow, Hario, Takahiro.

Reply
Super!
Multumim!     .
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Nu v-a venit inca jucaria, dar baietii destepti deja va pregatesc ispitele suplimentare... fara de care nu veti putea trai... Tongue

Reply
Am reusit sa si platesc vama, acum astept sa vina jucariile. Am calculat cat am platit pe ele, plus transport si taxe vamale - a rezultat:
- Neo 01: 135 lei
- Neo 02: 145 lei

sa-mi spuneti cum vreti - imi trimiteti inainte sau cand ne vedem sa vi le dau (cand o sa mi le aduca Posta Ro).

Reply
Ciao, Mihnea. Eu sunt ok cum iti este mai usor de manevrat tie situatia.. Eu pot sa iti trimit banii si acum.
Roaster

Reply
Finally! Au ajuns ambele colete, ca erau separate de expeditor...long story :) Le am.

Reply
(07-01-2026, 16:00)BogdanIacob Wrote: Salut
+01 size.
Ms

Salut! A ajuns dripperul.

(08-01-2026, 01:31)hora_ce Wrote: Doresc și eu +1 varianta 02

Salut! A ajuns dripperul.

(19-02-2026, 13:41)sorinetta Wrote: Ciao, Mihnea. Eu sunt ok cum iti este mai usor de manevrat tie situatia.. Eu pot sa iti trimit banii si acum.

Salut! A ajuns dripperul. :)

Reply
al lui Bogdan e a la mine deja

Reply
@mihnea27 Am trimis mesaj privat.
Roaster

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)